Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
sürekli gelişen ama sonuçlanmayan durum=Falcao transferi
-TDK
-TDK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim Ligde Başkası Beni İlgilendirmez 10 milyon Euro Verdiğimiz Oyuncu Beni ilgilendirir.Bizim ligde başka kimler atabilir?
VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçti diyemeyiz ama bir hor kullanma mevcut.
Sıktı artık bunlar bi bok olduğu yok gelmesinBir taraftarımızın “Come to Galatasaray” yorumuna Falcao’nun eşinin verdiği cevap:
Ekli dosyayı görüntüle 57834
mesajlarını büyük keyifle okuyorum renktaşSelamlar. Geriden gelerek biraz okudum. Pirlo’dan söz paylaşan futbol cahillerinin henüz uyanmadığını gördüm. Kitaba sarılıp mışıl mışıl uyuyorlardır şimdi. Gece baya mesai yaptılar.
Siystıım, keyoos, baaam baaam olmassss, sikauuut , mmm klooop, ahh gardiyooğla diye sayıklıyorlardır şimdi. Üstlerini örtelim, gelirlerse hak verelim ve üzmeyelim arkadaşları.
İyi nöbetler herkese.![]()
Hocayı eleştirince kızıyorlar. Ben susuyorum ama takımda disiplin yok. Ne sahada ne dışında. Sorumlusu kim bilmiyorum.hocada bile düşüş seziyorum ben artık
Kocaman bile çakıyor bize
Forvet mevkisi sen gittin gideli gerçek sahibini bekliyor kral
Ekli dosyayı görüntüle 57835
Hocayı eleştirince kızıyorlar. Ben susuyorum ama takımda disiplin yok. Ne sahada ne dışında. Sorumlusu kim bilmiyorum.