Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.246
- 5.955
- 1.483
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linnesi böyle hiç oynatmayacaksak satmak lazım
Linnesi satıp hızlı bir kanat alsak çok iyi olurdu
Falcao olsa bence denizliden 1 puan alirdik.dunki mactanda 3 puan alirdik dun net 5 pozisyona girdik 2 tane yazardi.Tabi varsayimlar ile konusmak kolay ama Falcao gerek yok diyen arkadaslar icin soyluyorum. Mesela Diagnenin ilk yarida kacirdigi golu Falcao olsa atmama ihtimali cok dusuk Yada Ademin vurdugu Kafayi Falcao gibi bir Adamin iceri yuvarlayamamasi cok dusuk bi ihtimal .Ama bazi arkadaslik bilmis bilmis Falcaoya gerek yok diyor. Nzonzinin gelisi ile zaten rakiplere rahat pozisyon sansi verecegimizi sanmiyorum Luyin bile kendine Gelmis .Nagatomu Ilk yari kanat gibi oynadi kendine gelmeye baslamis yavas yavas. Bizim 2 eksigimiz var suanda 1 Forvet Falcao 2 ortasaha serinin veya Belhandanin yerine Seri yeni geldigi icin gonderemiyecegimize gore Belhandanin yerine yaratici ve mucadeleci bir 8 numara bulursak cok iyi olur.Tek umudum kotu baslayip iyiye gitmek bu kadro bos bir kadro degil
Falcao ile duzelir hucum organizeleri ,bana oyle geliyor yada hala polyanayim
Linnes i oynatsak da Mariano veya Nagatomo yu satsak daha iyi sanki. çok bozdular..Linnesi böyle hiç oynatmayacaksak satmak lazım
Linnesi satıp hızlı bir kanat alsak çok iyi olurdu
Falcao geldikten sonra bu takıma ortasaha ve hızlı kanat lazım.Yani yabancı sınırı elimizi bağlıyor.
linnes giderse seneye iki bek birden gidiyor seri gidiyor donk gidiyor kim satılıp transfer yapılacakBana göre linnes donk falan fazlalık.Şener mariano iyi kötu orayı göturur.Bize ortasaha lazım.
ve dün güzel oynadık 60dakika boyunca.fener basaksehir macında rezildi ama sonuca bakılyo işte.o sonucta bi taraflarına girecek yakında
Bence de öyle ama hocayla aralarında bir şey mi var bilmiyorum hoca oynatmıyorLinnes i oynatsak da Mariano veya Nagatomo yu satsak daha iyi sanki. çok bozdular..
Diagne gidebilir keske gitse demis hoca iste yaw.- Fatih Terim: "Transfer olması için uğraşılıyor. Belki yarın olur. Son 1 haftaya giriyoruz.
- Fatih Terim: "Üzerine basa basa söylemek istiyorum. Başkanımız ve yöneticilerimizin çok uğraştığını biliyorum. Sadece Falcao değil, başka şeyler de olabilir bu 1 hafta içerisinde. Keşke olsa..."
baska kim gelecek lan
Joao mario 26 yaşında haberin var mıyaş ortalamasına giydirip giyditip joao mario istemek sizce banega 3 sene sonra fizik olarak nerde olacak yapmayın ha kalitelerini tartişmam
Bize saglam bi sol bek ( uzun boylu, sifira inen ) ve cok kosan, alanlari kapatan, iki yönlü oynayan bi orta saha oyuncusu lazim.
Forveti gectim oraya zaaten kimi koysan mevcut durumdan daha iyi olur.
valla renktaş karıştırdım o zaman aklımda 33 kalmış niyeyseJoao mario 26 yaşında haberin var mı![]()
Çok biliyor o duyumcular .Belhanda giderse Danimarkalı bir çocuk diyorlar o gelecekmiş duyumculardan biri öyle diyordu
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
laaaaaan![]()
Bu herifi istesek alırdık niye aklını karıştırmadık merak ediyorum vasıfsız yöneticilerimiz var yahu
20 yaşında oyuncu mu alınır.33 yaş ortalaması scout transferleri varken.Bu herifi istesek alırdık niye aklını karıştırmadık merak ediyorum vasıfsız yöneticilerimiz var yahu