Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek umudum kotu baslayip iyiye gitmek bu kadro bos bir kadro degil

Falcao ile duzelir hucum organizeleri ,bana oyle geliyor yada hala polyanayim
Falcao olsa bence denizliden 1 puan alirdik.dunki mactanda 3 puan alirdik dun net 5 pozisyona girdik 2 tane yazardi.Tabi varsayimlar ile konusmak kolay ama Falcao gerek yok diyen arkadaslar icin soyluyorum. Mesela Diagnenin ilk yarida kacirdigi golu Falcao olsa atmama ihtimali cok dusuk Yada Ademin vurdugu Kafayi Falcao gibi bir Adamin iceri yuvarlayamamasi cok dusuk bi ihtimal .Ama bazi arkadaslik bilmis bilmis Falcaoya gerek yok diyor. Nzonzinin gelisi ile zaten rakiplere rahat pozisyon sansi verecegimizi sanmiyorum Luyin bile kendine Gelmis .Nagatomu Ilk yari kanat gibi oynadi kendine gelmeye baslamis yavas yavas. Bizim 2 eksigimiz var suanda 1 Forvet Falcao 2 ortasaha serinin veya Belhandanin yerine Seri yeni geldigi icin gonderemiyecegimize gore Belhandanin yerine yaratici ve mucadeleci bir 8 numara bulursak cok iyi olur.

Falcao geldikten sonra bu takıma ortasaha ve hızlı kanat lazım.Yani yabancı sınırı elimizi bağlıyor.

Yabanci siniri
FFP
TFF
Uefa
Içimizdeki kriptolar
Medya

Bu sene gerçekten isimiz zor

Ama biz bunlari yaptik ve eminim birdaha yapariz rengim

ve dün güzel oynadık 60dakika boyunca.fener basaksehir macında rezildi ama sonuca bakılyo işte.o sonucta bi taraflarına girecek yakında

Haklısın bir yönden ama iyi yada kötü adamların bir arapasına koşacak forveti var. Sen daha iyisini alacağım dedin almadın tamam ama ortada kimseler yo. Dahada kötüsü Diagne aralara kaçmayı bırak stoperlerle pişti oynuyor.

Daha önce ilk iki maçta böyle sonuçlar alıp yükselişe geçtiğimizi hatırlamıyorum ama kadro kalitemiz kötü değil. Bir şeyler olur inşallah.

Bize saglam bi sol bek ( uzun boylu, sifira inen ) ve cok kosan, alanlari kapatan, iki yönlü oynayan bi orta saha oyuncusu lazim.

Forveti gectim oraya zaaten kimi koysan mevcut durumdan daha iyi olur.

- Fatih Terim: "Transfer olması için uğraşılıyor. Belki yarın olur. Son 1 haftaya giriyoruz.
- Fatih Terim: "Üzerine basa basa söylemek istiyorum. Başkanımız ve yöneticilerimizin çok uğraştığını biliyorum. Sadece Falcao değil, başka şeyler de olabilir bu 1 hafta içerisinde. Keşke olsa..."

baska kim gelecek lan
Diagne gidebilir keske gitse demis hoca iste yaw.

Bize saglam bi sol bek ( uzun boylu, sifira inen ) ve cok kosan, alanlari kapatan, iki yönlü oynayan bi orta saha oyuncusu lazim.

Forveti gectim oraya zaaten kimi koysan mevcut durumdan daha iyi olur.

Sabah ise gidiyorum baktim Mariano halen sifir da duruyor. Napiyorsun hermano dedim ‚kkkkkk‘ dedi

Bence linnes gidicek başka açıklaması yok nagaya dayanmamın bi tane orta açmadı herif

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt