Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri dün gayet iyiydi alıştıkça daha da iyi olacak, pas hatası herkes yapar, fernando yavas ndaye kafasız deniyordu bu ada hızlı ve akıllı düşünüyor ve arada buna mukabil pas hatası oluyor diye anlamsız bir boklama var. Adam zaten karınca gibi napsın 3 kişi çalımlayıp amrabat gibi güreş mi tutsun. Takım otırdukça Cok efektif olacak Nzonzi zaten harika ön taraf oturmadı henüz. Ersunun takımları hep ilk başlarda böyle oluyor sonlara dogru kondisyon çöküyor trabzon da vs de de oldu bu. Ama Terimin takımları sona doğru açılıyor.

2 eylül degil 31’inde uefa listesini yolluyoruz, 4 gün kaldi

Falcao olmazsa pivot olarak rus sobelov sprinter olarak da niasse olabilir niasse kanatta da oynar yeri geldiğinde hız katar takıma sobelov-niasse-babel forvet rotasyonu olur ve lig için yeter avrupadan pek ümidim yok zaten

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Afrika kupasi bizi cok etkiledi cogu oyuncumuz kamp yemedi dun Feg o kadar mac eksigine rahmen cok iyiydi ama bi yere kadar dayanabildi Fegin o kadsr eksigi olmasaydi 2 bile bulabilirdik sonlara dogru Asiri derece yoruldu Adim atacak hali kalmadi .Ama bu senede bizi yaparsa Feg yapacak gibi duruyor bizi asiri derecede benimsemis Ve elinden geleni yapiyor

Seri dün gayet iyiydi alıştıkça daha da iyi olacak, pas hatası herkes yapar, fernando yavas ndaye kafasız deniyordu bu ada hızlı ve akıllı düşünüyor ve arada buna mukabil pas hatası oluyor diye anlamsız bir boklama var. Adam zaten karınca gibi napsın 3 kişi çalımlayıp amrabat gibi güreş mi tutsun. Takım otırdukça Cok efektif olacak Nzonzi zaten harika ön taraf oturmadı henüz. Ersunun takımları hep ilk başlarda böyle oluyor sonlara dogru kondisyon çöküyor trabzon da vs de de oldu bu. Ama Terimin takımları sona doğru açılıyor.
Nesi iyiydi . Beğenmediğimiz Ndiaye yi mumla aratti

Aynı bizim gibi yan pas-geri pas oynayıp nasıl zamanlama ile ileri çıkıyorlar hoca görsün bunu top orta sahaya gidince herifler ileriye hucum ediyorlar bizim takım gibi at nagatomoya yapmamışlar.

Floryada girişten tut yemekhaneye kadar her yere projeksiyon ile yansıtılması gereken bir video

Hem monaco hem biz her maç kırmızı görerek galibiyet alamadık harbi harbi kardeş olduk iyice bu hikaye herkesi bitirecek bu adam ülkesine dönsün abi yoksa hakaten sonumuz iyi değil 4 gün sonra yine maçımız var ve CL başlayınca o deplasmanları düşünemiyorum bile. Camia kafa olarak lige başlayamadı ben ömrü hayatımda bu kadar odaklanamayan bir Galatasaray hatırlamıyorum. Hoca ayrı konuşuyor başkan ayrı apo ayrı bu süreci çok amatörce harcadık biran önce kendimize gelmemiz lazım artık. ligin son haftaları 1 puanın bizi şampiyon yaptığı 2 sene geçirdik ama halen kimse akıllanmamış bana göre çok onemli bir maça çıkıyoruz cuma günü kazanıp biran once kendimize gelmemiz lazım.

ndiaye gecen seozn 1-2 maç iyi oynadı sanırım.sezonun geri kalanında da yedeki zaten.artık nasıl aradıysak ndiayeyi

Afrika kupasi bizi cok etkiledi cogu oyuncumuz kamp yemedi dun Feg o kadar mac eksigine rahmen cok iyiydi ama bi yere kadar dayanabildi Fegin o kadsr eksigi olmasaydi 2 bile bulabilirdik sonlara dogru Asiri derece yoruldu Adim atacak hali kalmadi .Ama bu senede bizi yaparsa Feg yapacak gibi duruyor bizi asiri derecede benimsemis Ve elinden geleni yapiyor

Takimda kamp yemis olanlar daha berbat oynuyor sanki

Sevgili forum ahalisi ve dostlar. Beni tanıyan çok yoktur. Yaklaşık 6 senedir burayı takip ederim ve son 4 senedir üyeyim. Genellikle yaz transfer sezonunda aktif oluyorum. Gerek sosyal hayat gerekse işten dolayı malesef sezon içinde çok yazamıyorum. Transfer sezonun bitmesine çok az bir süre kaldı. Sezon bittiğinde burada kaos olabileceğini düşündüğümden dolayı hazır forum sakinken yazmak istedim.

İnşallah sonu şampiyonluğa uzanan bir sezon yaşarız. İnşallah forumda huzur ve akıbet çok üst seviyelerde olur. Ayrıca bu sene kız isteme ve evlilik durumlarıyla meşgul olacağım. Bir Galatasaray taraftarı olarak hayır duanızı almak isterim.

Florya ile ilgili bir gündem olursa mesaj atın tesislere 6-7 dk uzaklıktayım gider araştırırım. Kalın sağlıcakla

Falcao transferi artık aynı etkiyi yapmaz. Haberler çıktıktan sonra 1 hafta içinde bitseydi bu transfer büyük olay olacaktı psikolojik ve marka açısından.

Bugün açıklansa ''ee aldık(nız) başım( n)ız göğe mi erdi'' havasında olacak millet.
Emin ol gelsin öyle bir şey olmaz renktaş hele geldikten sonra ilk macinda gol atsın sen o zaman gör rüzgarin yönü nasil değişiyor 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt