Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkın açıklayın alamadık diye
allah kahretsin ya
çin işkencesi gibi

Öyle iğrenç bir medyamız var ki apo çıkıp alamadık dese bile hala ''onun bilgisi yok yarın istanbulda'' diyecek sülük şerrolar var
Allah hepsinin belasını versin
Haram olsun kazandığı paralar
Millet para kazanmak için alın teri döküyor bunlar yalanla palavrayla hayatını yaşıyor.

Dünden beri dediğim bu işte rtaş. Bu takımın birlikte oynamaya ihtiyacı var. Dün kimse diğerinin ne yapacağını bilmediğini gözlemledim. Umarım haftaya kayseri yener milli maç arasına moralli gideriz. O moralle bu ara bizim için mükemmel olur. Bu takıma sadece sabır lazım. Ve tabiki 4 tane transfer lazım. Hücumcu bi sol bek, falcao, yedek stoper ve ortasaha şart

Falcao , sol bek orta saha ve yedek stoper şart şuan için
Birde kayseri maçını kazanmamız lazım takımın oyuncuların biraz moral kazanmaları lazım
Milli takım arasından sonra yavaş yavaş yoluna girecektir zaten

Ama tek bişey diyorum eğer 11e bile falcao ve solbek alsak bile bu takım 8.haftadan sonra allah ne verdiyse gümbür gümbür top oynar

Öyle iğrenç bir medyamız var ki apo çıkıp alamadık dese bile hala ''onun bilgisi yok yarın istanbulda'' diyecek sülük şerrolar var
Allah hepsinin belasını versin
Haram olsun kazandığı paralar
Millet para kazanmak için alın teri döküyor bunlar yalanla palavrayla hayatını yaşıyor.
Aynen katılıyorum.

Dün akşam ikinci yarı oyuna giren isim Linnes olsaydı ya da Seri-Linnes değişikliği yapsaydık 60'dan sonra bence ikinci golü de bulurduk.

Onu al bunu al, ne oluyor kardesim? Terim geldiginden beri adam aliyor. Sorun transferde degil, hocada!

Terim gitmeli, yoksa bu kafayla batariz!

Transferden kadrodan hocadan yönetimden bağımsız taraftarı şımarıp ahlaki sorun yaşayan takımlar başarılı olamaz ultraslanın dün yaptıkları rezillikler manşet olmuşken burada da bazı forumlarda ayıp davranışlar oluyor buradaki arkadaşlardan ricamız olsun insanca kendimize yakışan şekilde davranalım sabahattin efendi de tayfasına yanaşmalık yapan rezillere haddini bildirsin ya da onlarla birlikte koğuş tuvaleti temizler herşey kazanmak değil önce insan olacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt