Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu ben arfayı zorla türkiyede bir kulübe iteleyecek bizim medya adam futbolu bırakmadı ki bir rahat edelim

Asıl düşüşümüz golden sonra oldu kırmızı kart da tuzu biberi oldu

Falcaonun son 3 story manidar Mercedes servisitim o ailecek bindikleri araç Vito genelde dünyanın her tarafında hava alanı ve şehir merkezi arasinda yolcu tasimasinda özel firmalar için kullanilir geleceğini düşünmüyorum halen ama insan neden ailecek bı yere gideeken özel soforlu Vito kullanır kendi aracı olurdu Monaco içinde bı yerse olsa

"Forvet kesin alacağız"

Şu açıklamadan sonra bırakın 2 forveti tek forvet bile alamamıştık.

"Falcao yüzde 99" açıklamasıda Denizli mağlubiyetini unutturmak için yapılmış bir açıklamadır.

Bakın açıkça çıkıp Falcao olmuyor bütçemiz aşıyor, ffp var başka transfer yapmayacağız deseler anlayışla karşılarım ama taraftara umut verip, yalan söyleyip sonra da hiçbir şey olmadan davranmak taraftarı aptal yerine koymak insanı sinirlendiriyor.

Falcaonun son 3 story manidar Mercedes servisitim o ailecek bindikleri araç Vito genelde dünyanın her tarafında hava alanı ve şehir merkezi arasinda yolcu tasimasinda özel firmalar için kullanilir geleceğini düşünmüyorum halen ama insan neden ailecek bı yere gideeken özel soforlu Vito kullanır kendi aracı olurdu Monaco içinde bı yerse olsa

Falcao filan yok unutun dün dedi işte hoca. Albayrakta haftaya deplasman zaten sonrada milli ara oda kayıplara karışır. Sonuçta bu sezon nanay

Aynısın benimde aklıma geldi, yolda havaalanı iç yolunu anımsatıyordu zaten. Sonra dedim manyaklaştım iyice

ferdi kadıoğlu bile 50 dakikada 1 gol 1 asist yapmış iken şu emre morun katkı verememe durumu içimi sıkıyor
ferdi gazişehir macında şanslıydı golde.kaleci hatalı.basaksehir macında dirar bomboştu.fener 5 kişiydi cezasahasında.ferdi için zor değil o orta.yetenekli çünkü.onu da bitireceklerdir gerçi.rami ve hasan ali falan iyileşince kadroya girer mi bilemiyorum.

emre mor geldiğinden beri iyi oynuyor.dün de ilkyarı cok iyiydi ama forvetsizdik ve kapanan bi konyaya karsı oynadı.destek olan da olmadı ona.denizli macında da 10 kişiydik.ferdi ve emre mevki olarak farklılar.

kaldıki emre ne 9 yeni oyuncuyla maça çıkıp 3-5-2 oynayan,hakem yüzünden 2 gol yemiş ,20 dkda 3 penaltı görmüş gazişehire karşı ,ne de son 15 dk 10-15 pas hatası yapan basaksehire karsı oynadı.canın baska seye sıkılsın.gereksiz bişey bu.emre gayet formda,dün pas konusunda da müthişti.gereksiz bi yorum olmuş.cevap bile vermemem gerekirdi.

Falcao filan yok unutun dün dedi işte hoca. Albayrakta haftaya deplasman zaten sonrada milli ara oda kayıplara karışır. Sonuçta bu sezon nanay
İşim gereği bu araçlar hava alanı hatlarına yolcu taşımak için kullanılıyor eşinin bu gün mü paylaşımı falan derken ailecek böyle bı story atılması acaba mi dedirtmedi bana açık konusayim

Dunku mactan neler anladik :

1566829993590.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt