- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.346
- 5.998
pazar gecesi bitiyor mu transfer sezonu
pzt herold
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pazar gecesi bitiyor mu transfer sezonu
Ligin değil gittiği takımın içinden geçer Ben Arfa. O kadar bencil o kdar paragöz bi adam ki bi ay maaşı gecikse oynamaz oynatmaz yangın çıkarırBen arfayi biz neden düşünmüyoruz acaba bu adam ligin içinden geçer ya
evet bitmiyorGalatasaray'da Transfer Bitmez.
Sikeciler alırsa bakarız arkasındanLigin değil gittiği takımın içinden geçer Ben Arfa. O kadar bencil o kdar paragöz bi adam ki bi ay maaşı gecikse oynamaz oynatmaz yangın çıkarır
moussa konate ismi geçiyor.. Olabilir ama bu transferi Haziran'da bitirmek lazımdı. Şimdi gelirse büyük baskı olur üzerinde.
Falcaonun son 3 story manidar Mercedes servisitim o ailecek bindikleri araç Vito genelde dünyanın her tarafında hava alanı ve şehir merkezi arasinda yolcu tasimasinda özel firmalar için kullanilir geleceğini düşünmüyorum halen ama insan neden ailecek bı yere gideeken özel soforlu Vito kullanır kendi aracı olurdu Monaco içinde bı yerse olsa
Falcaonun son 3 story manidar Mercedes servisitim o ailecek bindikleri araç Vito genelde dünyanın her tarafında hava alanı ve şehir merkezi arasinda yolcu tasimasinda özel firmalar için kullanilir geleceğini düşünmüyorum halen ama insan neden ailecek bı yere gideeken özel soforlu Vito kullanır kendi aracı olurdu Monaco içinde bı yerse olsa

ferdi gazişehir macında şanslıydı golde.kaleci hatalı.basaksehir macında dirar bomboştu.fener 5 kişiydi cezasahasında.ferdi için zor değil o orta.yetenekli çünkü.onu da bitireceklerdir gerçi.rami ve hasan ali falan iyileşince kadroya girer mi bilemiyorum.ferdi kadıoğlu bile 50 dakikada 1 gol 1 asist yapmış iken şu emre morun katkı verememe durumu içimi sıkıyor
İşim gereği bu araçlar hava alanı hatlarına yolcu taşımak için kullanılıyor eşinin bu gün mü paylaşımı falan derken ailecek böyle bı story atılması acaba mi dedirtmedi bana açık konusayimFalcao filan yok unutun dün dedi işte hoca. Albayrakta haftaya deplasman zaten sonrada milli ara oda kayıplara karışır. Sonuçta bu sezon nanay
Yolu biliyor musun ki hocamAynısın benimde aklıma geldi, yolda havaalanı iç yolunu anımsatıyordu zaten. Sonra dedim manyaklaştım iyice![]()