İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
alın bunu da spam listesine 19.05 de spamlarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çarşamba İstanbulda olsa bile girer kadroya sakatlığı yoksa.30 dk da süre alır maçın gidişatına göre ama tabiki gelmeyecekFalcao bu akşam yola çıkıp yarın İstanbul'da bulunursa Cuma günü kadroda olur.
En kötü seneye bekleri şu seviyeye çıkarsak acayip guclenirizLUYINDAMA ve NZONZI gibi ARSLANLAR olsa iceride disarida 80 puanla tamamlariz en az. dün Luyi bir adami bile gecirmedi, gecmek üzereyken en kötü indirdi. nzonzi hem hücumda iyi hem defansta iyi. bakti bunlar bir sey yapamiyor bol bol ileri cikti, sag tarafa yakin oynuyordu bi ara feghoulinin bölgesindeydi ama top atmadilar. arkaya attigi topta adem sag beki yanina cekti stoper ali turan bizim babelin kademeye gireyim derken golü bulduk. 2 tane iyi orta acan bek + formda bi 10 numara olsa cagne bile rekor sayida gol atar. seri de iyi topcu bence gamsiz deniyor ama ise yarar o adam. kirmizi karta yapacak birsey yok, 3 saniye gec kaldi diye oldu... kisacasi bekler ve kanatlar calismiyor.
mustafa u 19'da 2 asist yaptı sanırım.bi güzel vurusu da direkten döndü.Genclere sans verilmeli.
Benim favorilerim >>> Atalay, Gokay ve Mustafa Kapi
Biliyorum gördüm ama ümitlenmek istemiyorum yeter artık yoruldum keşke gelse ama beklentiye girip sonra hayal kırıklığına ugramayalim defalarca yasadigimiz gibiAdamın karısının profilne girip bu günkü fotonun yorumlarına bak
Biliyorum gördüm ama ümitlenmek istemiyorum yeter artık yoruldum keşke gelse ama beklentiye girip sonra hayal kırıklığına ugramayalim defalarca yasadigimiz gibi
Abdürrahim Albayrak dün stattan kaçmış ? Doğru mudur ?
Doğru özel aracıyla topuklamis normalde her maç sonu röportaj veriyordu..Abdürrahim Albayrak dün stattan kaçmış ? Doğru mudur ?