Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LUYINDAMA ve NZONZI gibi ARSLANLAR olsa iceride disarida 80 puanla tamamlariz en az. dün Luyi bir adami bile gecirmedi, gecmek üzereyken en kötü indirdi. nzonzi hem hücumda iyi hem defansta iyi. bakti bunlar bir sey yapamiyor bol bol ileri cikti, sag tarafa yakin oynuyordu bi ara feghoulinin bölgesindeydi ama top atmadilar. arkaya attigi topta adem sag beki yanina cekti stoper ali turan bizim babelin kademeye gireyim derken golü bulduk. 2 tane iyi orta acan bek + formda bi 10 numara olsa cagne bile rekor sayida gol atar. seri de iyi topcu bence gamsiz deniyor ama ise yarar o adam. kirmizi karta yapacak birsey yok, 3 saniye gec kaldi diye oldu... kisacasi bekler ve kanatlar calismiyor.
En kötü seneye bekleri şu seviyeye çıkarsak acayip gucleniriz

kirmizi karttan sonra sadece 50 küsür pas yapmisiz. rezalete bak. pas yapip top tutsun diye alinan selcuk efendi topa bile dokunmadan maci bitirdi. ömer bayrami orta sahaya alsan mac bizimdi, dana gibi yapisirdi konyalilara. ezik büzük oynarsan yersin tabi golü. okadar geri cekilince oyuncular cok birbirine yapisik oynamaya basladi ve aradan carpan gecen topun biri gol oldu.

falcao hayalinden artık vazgeçelim

bir şey olacak olsa dün apo stadyumdan kaçmazdı.

Biliyorum gördüm ama ümitlenmek istemiyorum yeter artık yoruldum keşke gelse ama beklentiye girip sonra hayal kırıklığına ugramayalim defalarca yasadigimiz gibi

Bu son benimde bu sefer ciddi anlamda inancım tam inan ettim gelecek bu sefer gelirse takımın direk olarak oyun düzenine etki edicek bı adam

denizli macina fisek gibi baslayip hemen 2/3-0 yapacak pozisyonlara girdik ama atamadik. dün aykutun uyuz konyasi kontralar haric bir sey yapamazken sadece bir gol cikarabildik. 6 puanda olacagimiza 1 puandayiz resmen. fener yürüye yürüye basaksehiri yendi mesela. biz sittin sene öyle galibiyet alamiyoruz. 10 pozisyon bulsak anca 1 veya 2si gol oluyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt