- 1 Ağustos 2014
- 63.840
- 75.050
- 4.338
ferdun kovulmuş sonunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah korusun s3mihtenMehmet topal başakşehire gitti.Gökay Güney eyübe kiralandı.Ertuğrul la havreye gitti.Semih kaya hayırlı olsun.
Dursun'a edilecek küfür bitmez de yukarıda Allah var doğrusunu söyleyelim, bunun getirdiği oyuncular olmasa bugün sadece sahadaki oyun değil kadro da çöp olacaktı. Şu andaki yönetimin tepesinde FFP olmasa Fernando'yu aldığımız 3.5 milyona Emre Çolak'ı filan getirirlerdi. Zaten hala anca bu herifin getirdiği adamlardan kazandığımız paralarla ayakta duruyoruz, transfer yapıyoruz. Dursun Özbek-Cengiz olayı tam Aziz Yıldırım-Koç'un izdüşümü oldu. Bir önceki yöneticiler o kadar nefret odağı oldu ki şimdikilerin işbilmezlikleri de gözden kaçar oldu. Ali Koç 2 yıldır Aziz'in getirdiği adamları satarak 20 transfer yapıyorsa, bugünkü yönetim de maaş ödemesinden oyuncu almaya kadar tüm finansal işlemleri bu Dursun'un getirdiği adamların piyasası sayesinde yapabiliyor.
SIKTI artik bu espirideCuma Günü Albayrak:FALZAO inanulmaz bir oyunzu Bizzat Teşekkür ediyurum ona bize gelebulmek içun çok gayret gösterdi.Ancak kulübü bırakmıyor.Monaco Başkanu ve Jardum hozayada burdan teşekkürlerimi iletiyruum
Espri yapmıyorum. Falcao transferini beceremeyince böyle konuşacak Albayrak bekle ve gör.SIKTI artik bu espiride