Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5b0f4bff66a97c4350d6e81b

Dursun'a edilecek küfür bitmez de yukarıda Allah var doğrusunu söyleyelim, bunun getirdiği oyuncular olmasa bugün sadece sahadaki oyun değil kadro da çöp olacaktı. Şu andaki yönetimin tepesinde FFP olmasa Fernando'yu aldığımız 3.5 milyona Emre Çolak'ı filan getirirlerdi. Zaten hala anca bu herifin getirdiği adamlardan kazandığımız paralarla ayakta duruyoruz, transfer yapıyoruz. Dursun Özbek-Cengiz olayı tam Aziz Yıldırım-Koç'un izdüşümü oldu. Bir önceki yöneticiler o kadar nefret odağı oldu ki şimdikilerin işbilmezlikleri de gözden kaçar oldu. Ali Koç 2 yıldır Aziz'in getirdiği adamları satarak 20 transfer yapıyorsa, bugünkü yönetim de maaş ödemesinden oyuncu almaya kadar tüm finansal işlemleri bu Dursun'un getirdiği adamların piyasası sayesinde yapabiliyor.

Berkay bir 10 No icin baya agir. Stuttgart da ondan, ve kendisi daha fazla forma sansi bulmayi istiyor diye yollanmisti.

Dursun'a edilecek küfür bitmez de yukarıda Allah var doğrusunu söyleyelim, bunun getirdiği oyuncular olmasa bugün sadece sahadaki oyun değil kadro da çöp olacaktı. Şu andaki yönetimin tepesinde FFP olmasa Fernando'yu aldığımız 3.5 milyona Emre Çolak'ı filan getirirlerdi. Zaten hala anca bu herifin getirdiği adamlardan kazandığımız paralarla ayakta duruyoruz, transfer yapıyoruz. Dursun Özbek-Cengiz olayı tam Aziz Yıldırım-Koç'un izdüşümü oldu. Bir önceki yöneticiler o kadar nefret odağı oldu ki şimdikilerin işbilmezlikleri de gözden kaçar oldu. Ali Koç 2 yıldır Aziz'in getirdiği adamları satarak 20 transfer yapıyorsa, bugünkü yönetim de maaş ödemesinden oyuncu almaya kadar tüm finansal işlemleri bu Dursun'un getirdiği adamların piyasası sayesinde yapabiliyor.

Dursun zamanı FFP Al-Sat olayı yoktu. O yüzden bol keseden harcadı. €46m harcadı o yaz sanırım transfere.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Perşembe cuma olayı tam kolpa ya inanmayın artık üzülüyorum gerçekten bazılarınıza zaman geçirme oyalama hamlesi maçtan önce de yazdim yenersek olumsuz haber verilir puan kaybında oyalama taktiği devam eder çünkü cuma deplasman da lig maçı var sonra devre arası derken 1 ay sonra ilk içerdeki maç bulunmaz fırsat sl kurası da gündemi değiştirir zaten falcao gelecek olsa emin olun bu olumsuz havayı dağıtmak için bugün getirirler cuma sahaya sürerlerdi gelmeyeceği o kadar belli ki..

Cuma günü Apo uçakta fenalık geçirerek döner tek başına.

🔥🔥🔥
Galatasaray, Falcao transferinin gerçekleşmemesi halinde B planını hazırladı. Kolombiyalı golcü olmazsa Sporting Lizbon'dan Abdoulay Diaby kiralanacak.
[FutbolArena]

futbol arena ali naci ile iletişimde.Bir halt dönuyor ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt