Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Yavuz senin hesap mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı cümle içinde hem "teminat mektupları gönderildi" deniyor, hem de "görüşme sürüyor" deniyor.Kadir Çetinçalı: “Radamel Falcao, bu akşam geç saatlerde veya en geç yarın resmiyete dökülür son teminat mektupları gönderildi şuanda da görüşme sürüyor.”
Süleyman Rodop: “Bugün konuştuğum yöneticiler %100 bitti dedi ve başka sürprizlerde olacak.“
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her gun 50 defa aynisini okuyoruz!Espri yapmıyorum. Falcao transferini beceremeyince böyle konuşacak Albayrak bekle ve gör.
Ünlem işareti yapma bana Ülen!Her gun 50 defa aynisini okuyoruz!
eksi bakiyedeyiz onu napıcağızSatmasınlar. Bu saatten sonra falcao haricinde bundan daha iyisi çıkıp gelmez
eksi bakiyedeyiz onu napıcağız
falcao gelirse diagne yedek olur sorun yaratır yedek oluncada değeri dahada düşer bırak 8m euroyu 3 m euroya ancak gelecek yıl alıcı buluruz satıp kurtulmak en iyisi su anda zararın neresinden dönse kardırBüyük bir eksi değil, linnes minnes ayarlasınlar bi hülle
Allahin cezalari. Bugünde aciklama yok
20.45Ulan bu 19.05 goygoyu yüzünden o tarihten nefret noktası geldim. Açıklacaksa da sıradan bir saatte aciklasinlar, bitsin şu goygoy az yaratici olun