Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siz demirkolun söylediklerine inanmaya devam edin bakalım

konyanın gol yiyene kadar yarı sahamıza gelmek gibi bir niyeti yoktu , gelmek istemeyen takımı tabii ki hapsedersin sahasına

adamlar golü yediler, ardından daha ilk atakta tehlike oluşturuyorlardı

yarın öbürgün içerde alanyayla falan oynarken de görmek isteriz böyle kalemizde tehlikesiz 50 dakikaları

Falcao kap gelecekse de en beklenmedik anda gece gelsin. 19.05 kaplarının eğlencesi olmuyor. Şu sonuçlardan sonra biraz eğlenmek lazım.

Son düzenleme:
Arkadaslar Bu kadar saf olmayalim lütfen su Rodop Kadir pisliklerinin son yayininda olanlari görmemezden gelmeyelim resmen oyun oynaniyor yahu

Beyler konu disi ; fbli arkadasla tartisiyoruz da ; terra pizza ya gülüyor‘da aklinca .. bende hello kittyden daldim ; konu geldi kimin gögüs reklam sponsoru daha fazla para veriyor ? Varmi konuya vakif olan ?
onların gögüs sponsoru 35.5 m euro veriyor ama sahibi koç holding bizim avrupa kupalarında thy de var ikisi birden eşitlenebilir fenerinkiyle ama onlar sponsor bulamadığından ali koç sponsor oldu avisle:))

Beyler konu disi ; fbli arkadasla tartisiyoruz da ; terra pizza ya gülüyor‘da aklinca .. bende hello kittyden daldim ; konu geldi kimin gögüs reklam sponsoru daha fazla para veriyor ? Varmi konuya vakif olan ?

En cok parayı biz alıyoruz diye duydum sponsordan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

konya nın çağ dışı oyunla aldığı 1 puan bize yazık oldu sonucu gözardı edersek çok klas bir takımız çok daha iyi olacağız

konyanın gol yiyene kadar yarı sahamıza gelmek gibi bir niyeti yoktu , gelmek istemeyen takımı tabii ki hapsedersin sahasına

yarın öbürgün içerde alanyayla falan oynarken de görmek isteriz böyle kalemizde tehlikesiz 50 dakikaları
Merak etme görürsün

gençler daha ilk yarı bitmeden 9 kişi kaldı antep penaltı atıyor ve skor 2-0 oldu goller kayoute

tenor.gif

Iyi bir forvetimiz olsa, oyun şeklimiz de degisir. Bu kazmaya kimse topta atmiyor,zaten bi bisey yapamiyor topla diye.Gomise topu atiyorduk, iki defans oyuncuyu ugrastiriyordu. Bu daha topu kontrol edemiyor. Nasil olacak bilmiyorum, ama acil bu kazmayı gönderip, iyi bir forvet lazim. Yoksa bu sene cok hüsran gecer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt