Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.948
- 7.448
- 1.548
vedat napiyor
Selamı var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vedat napiyor
biz yüklemeyi oyuncu niteliğine göre yaptık ayrıca yaşlı takımlar geç form tutar. akbil geçen sene yüklemeyi yanlış yaptığı için lig sonunda düştü. milli maç arasından sonra epey kendimizi buluruz.Eski mesajlarima bakabilirsiniz son derece kaygiliydim oynadigimiz oyun acisindan ve transferlerden
Ama dun resmen acayip umutlandim
Varsin boyle oynayip puan kaybedelim
Rakibimiz şikeciler suan 100de100 le oynuyor
Biz ise anca 100de 30
Bu takim bi 10-15 maclik seri yapar yine
Selamı var
Dunku 70 dakika bizi cok yaniltiyor cok. Konyasporu bilmiyormuyuz? Buyuk maçlarda otobus cekerler. Atak diye niyeti olmaz. Hal boyleyken 70 dakika hapsetmek tabiri sadece laf ebeligi ve kuru kalabalik. Otobus cekme icin kurulmuş bir kadro biranda dakika basi kalemizde goruldu bunu sadece kirmizi kart ile aciklayamazsin. Hem sen Galatasaray isen ve tek forvetinden feda edip orta saha direnci icin adam aldıysan asla.
Cok fark var yav
Git gecen sene ki konya macini bi izle sonra gel konusalim arada ki farki
Ordada berabere kaldik
Git gecen sene ki konya macini bi izle sonra gel konusalim arada ki farki
Ordada berabere kaldik
biz yüklemeyi oyuncu niteliğine göre yaptık ayrıca yaşlı takımlar geç form tutar. akbil geçen sene yüklemeyi yanlış yaptığı için lig sonunda düştü. milli maç arasından sonra epey kendimizi buluruz.
Rodop ve Kadir ilk defa Falcao bitti diyorlar şimdiye kadar hiç dememişlerdi. Hatta herkes kap gelecek derken onlar biz kap beklemiyoruz dediler. Dolayısıyla kolpamıdır değilmidir kimseye kefil olamam ama diğerleri gibi bugün yarın kap geliyor diyen muhabirlerden ayırmak gerekiyor.
Geçen seneki Konya maçına 100 cezalıyla çıktık
Hani macin bizim hakkimiz olupta hakemin uydurdugu penaltiyla berabere biten macimi diyorsun.
Ben zaten emekliliğine merdiven dayamış futbolcuları izlerken mest oluyorum. Hala eksideyiz, kalmış 5 gün, bu saatten sonra kimi alabiliriz bonservisi elinde olan. Rashad Muhammed'i alalım Erzurumdan madem hızlı ve bedava oyuncu arıyoruz. Gerçi onu da bedava vermezler ya neyse..heh oldu, seri yürüyo, nzonzi yürüyo, babel yürüyo, feghouli yürüyo hizli oyuncu sart!!!
Sonuçta B planı r'daşCok fark var yavEkli dosyayı görüntüle 57897
cuma yada cumartesi günkü yayında kadir pazar günü maçtan sonra abdurrahim açıklayacak pazartesi de kap gelir demişti ama birşey olduğu yok sallıyorlar işde ya tutarsa.Rodop ve Kadir ilk defa Falcao bitti diyorlar şimdiye kadar hiç dememişlerdi. Hatta herkes kap gelecek derken onlar biz kap beklemiyoruz dediler. Dolayısıyla kolpamıdır değilmidir kimseye kefil olamam ama diğerleri gibi bugün yarın kap geliyor diyen muhabirlerden ayırmak gerekiyor.
Falcao hem Elmander kadar savaşıyor hem de Baros kadar yetenekli hatta daha fazlasıJohan Elmander tarzi biri gelsin mucadeleci, terinin son damlasina kadar savasan.
Illa Falcao olacak diye birsey yok. Gelirse guzel olur gelmezse kimse GALATASARAY dan buyuk degildir.