Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdide hazir degiliz konya takimi ayni takim

Sartlar esitleniyor

O macda poz bulamiyorduk dogru duzgun

Bizim orta saha direncimiz cok zayif. Her duzenli karşı atak Musleranin ellerinde bitiyor. Bu beni rahatsiz ediyor. Rakibi cok geride karsiliyoruz. Dun 9 kisi penaltı sinirinda defans yaptik son 20 dakika.

Ben bunu sevmiyorum.

Johan Elmander tarzi biri gelsin mucadeleci, terinin son damlasina kadar savasan.

Illa Falcao olacak diye birsey yok. Gelirse guzel olur gelmezse kimse GALATASARAY dan buyuk degildir.
Fenere gitti iste o. Murici cok istiyodum ben ya

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Falcao işi bugünde sonuçlanmadı Fatih Terim bile yanılıyor bugünü işaret etmişti.

Bence Llorente Falcaodan cok daha mantikli olur. Hem maliyet acisindan hem oyun tarzi daha uygun bize ( sahsi görüsüm ).

Llorente cok degismediyse en az Elmander kadar kosup pres yapan bi forvet o fizigine ragmen.

Bence Llorente Falcaodan cok daha mantikli olur. Hem maliyet acisindan hem oyun tarzi daha uygun bize ( sahsi görüsüm ).

Llorente cok degismediyse en az Elmander kadar kosup pres yapan bi forvet o fizigine ragmen.
16414.webp

Falcao hem Elmander kadar savaşıyor hem de Baros kadar yetenekli hatta daha fazlası

Katiliyorum, ama bu sartlarda alamiyorlarsa da dunyanin sonu degil, ben Galatasaray i Falcao suz da sever ve desteklerim. Bundan once Falcao mi vardi? Gelse soyle iskandinav bi forvet ari gibi calisan kosan mucadele edem bitirisi vurusu iyi olan. 2 sene sonra satisindan pay kazansak parlatsak mesela. Cok sey istiyorum galiba :)

Katiliyorum, ama bu sartlarda alamiyorlarsa da dunyanin sonu degil, ben Galatasaray i Falcao suz da sever ve desteklerim. Bundan once Falcao mi vardi? Gelse soyle iskandinav bi forvet ari gibi calisan kosan mucadele edem bitirisi vurusu iyi olan. 2 sene sonra satisindan pay kazansak parlatsak mesela. Cok sey istiyorum galiba :)
Ben top tutabilen, dengeli herhangi bir santrafora razıyım. Ama onu bile alamayacaklar.

Ben zaten emekliliğine merdiven dayamış futbolcuları izlerken mest oluyorum. Hala eksideyiz, kalmış 5 gün, bu saatten sonra kimi alabiliriz bonservisi elinde olan. Rashad Muhammed'i alalım Erzurumdan madem hızlı ve bedava oyuncu arıyoruz. Gerçi onu da bedava vermezler ya neyse..
valla o baya baya topcu bu arada :berkan:

ya fatih terim gibi bizdeki 3. döneminde 2. sezonun başında burak-umut-elmander-necati gibi bir santrafor hattıyla sezona girmiş adam

nasıl oluyor da 2 sezondur yarım santraforla transfer döneminin bitmesine çıldırmıyor aklım almıyor yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt