Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar erken konuşmak saçma değil mi diagne sezon sonu muriç ten daha fazla gol atmış olursa bu tipler ben futboldan anlamayan bir salağım ve GÖT oldum diyecek mi demeyecek tabii ki ahkam kesmeye devam edecek şeref yoksunları

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok değil Eren geldiği ilk sene röveşata falan attığı maçtan sonraki yorumlar hala aklımda. Vedat’ı yarın öbür gün küfürlerle gol orucuna başlatacaklar

Mesele ffp falan değil mesele beceriksizlik kimse kusura bakmasın..

Beşiktaş 4 yıl ffp ile uğraştı sattığın kadar al olayı vardı adamlar bir sekilde talisca,aboubakar gibi adamları kiraladı şampiyonlar ligine giderken..

CDFAEE8E-FC9C-43D6-A693-48B4D6CD374C.jpeg

5cd6f53aae298bed76cafcad

Bu takimda oynadigin surece arkandayiz kral

Le combat continue

Yalniz cift forvete dondugumuzde resmen mest oldum.Barcelona nin 433 u varsa bizim de 442 ekolumuz olmali,ona gore oyuncular tercih edilip alt yapida da bu sisteme gore oyuncu yetistirilmeli.Forvet hatti Diagne ve Adem olmasina ragmen cok zevkliydi.
Çift forvete dönmedik bence zorunluluktan Adem 9.5 numara oynadı. İlk yarıdaki Feghoulinin pozisyonunda oynadı

Boyle dusunenler hem forum'da var hem de sosyal medya'da. Adam 2 macta 2 gol atti hemen yere goge sigdiramiyorlar.

Biz ise 30 gol atan oyuncuyu yerden yere vuruyoruz, degersizlestiriyoruz, arkasinda durmuyoruz.

Bravo (y)

Adam baştan sona doğru söylemiş Nesin’e kızdın ki? Rakibi eleştirerek görmezden gelerek onu değil kendini küçültürsün şekil a fenerin Galatasaray a yok hakem yardımı yok bilmem ne diyerek kendilerinin farkında olmamaları. Şuan muriqiye diagne + 3.5 milyon Euro verirdim. Tabi diagneye 13 milyon Euro vermemiş olsaydım

Adam baştan sona doğru söylemiş Nesin’e kızdın ki? Rakibi eleştirerek görmezden gelerek onu değil kendini küçültürsün şekil a fenerin Galatasaray a yok hakem yardımı yok bilmem ne diyerek kendilerinin farkında olmamaları. Şuan muriqiye diagne + 3.5 milyon Euro verirdim. Tabi diagneye 13 milyon Euro vermemiş olsaydım
ff489f460731bb5d775b60cd6f6f5c703fa9c14f.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt