Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luis gustavoyu marsilyayı bilen ve takip eden @Eray Emeklier abi yorumlamıstı ve form oalrak düştüğünü söylemişti.stoper falan oynatmışlar sanırım.alırlarsa gustavoyu bilenler yorumlasın.ama 7-8 milyondan asagıya bitmez
5.5 m diyorlar o külfet bonservisin altından kalkamazlar. Bizim Falcao olayı nasıl ekonomik olarak yükse Gustavo da benim için aynı külfettir.
32 yaşında ve inanılmaz düşüşte. Burası süperlig kardeşim diyenler olacaktır ama bırakın alsınlar asıl ihtiyaçları bu değil.

Çağan'ı da yıllardır takip ederim kaliteli bir gözlemcidir. O da benimle aynı paralel düşünceleri yazmış.
Bu sezona da kötü başladı. Nantes-Marsilya maçını açıp izleyebilirsiniz basmadığı kaç adam şut çekti de Mandanda kurtardı onları maç berabere bitti.
İnşallah alırlar çok küfür ederler adam hiç alan daraltmıyor bekliyor vs.

gustavoyu yıllardır izleyen biri olarak 32 yaşındaki böyle bir adama neden 6-7 milyon verildiğini anlamam açıkçası

ortasahada öyle eksikleri de yok

stoper desen aslen stoper değil

şahsi görüşüm eger hoca bu yönetim gitsin isterse 1 gün bile duramazlar ve secime giderler

hocanın faruk sürenle öztürkle bir konusmasına bakar hoca sabrediyor birde beceriksiz apoyu sevdiginden susuyor.

Bosuna Scout filan hayal kurmayin. Para yok. Falcao gelmezse LLorente mutlaka alinmali. Niasse filan olursa o da olur ama su anda zaten eksideyiz. Donk 2 3 milyona satilsin.
LLorente
Mehmet Ozcan
Caceres
Bunlar alinsin. Bizi bir yil idare ederler.
Ayrica bu saatten sonra bek filan gelmez. Nagatomo sag bek, Linnes sol bek oynasin. Valla su Naga'nin topu sag ayagina almaya calismasina artik uyuz oluyorum. Turkiye Japonya iliskileri bozulmadan bu ise care bulunsun.

Yabancı sınırı varken hayalimizdeki kadronun kurulması çok zor bence bu öyle bi kural ki futbolu bitiriyor.hadi diyelim forvete yabancı birini aldık falcao ya da başkası defans ve ortasaha için tercihlerin her turlu yerli olmak zorunda ee belki yabancı ama cok daha iyi genç birini alamıyoruz sonra da diyoruz ki biz niye Benfica gibi olamiyoruz

Ben gustavo yu alırlarsa çok üzülmem açıkçası hem form durumu iyi değil diyorlar hem de adamların asıl eksik bölgesi orası değil bi sekilde jailson oynardi bence.gustavoyu alirlarsa sezon boyunca alarm verecek bölgelere transferi yapamazlar ya da belki gustavo yu defans oynatacaklardir ki o da sacma
Rami zanka aldılar stoper oynamaz. Orta sahaya da o kadar maaliyetli birini koyup zaten şişkin bölgede birçok oyuncuyu ve maaşlarını çöpe atmak demek.

Özgür Ayten olsaydı lap diye söylerdi ne dediyse çıktı geçen sezondan beri be

5.5 m diyorlar o külfet bonservisin altından kalkamazlar. Bizim Falcao olayı nasıl ekonomik olarak yükse Gustavo da benim için aynı külfettir.
32 yaşında ve inanılmaz düşüşte. Burası süperlig kardeşim diyenler olacaktır ama bırakın alsınlar asıl ihtiyaçları bu değil.

Çağan'ı da yıllardır takip ederim kaliteli bir gözlemcidir. O da benimle aynı paralel düşünceleri yazmış.
Bu sezona da kötü başladı. Nantes-Marsilya maçını açıp izleyebilirsiniz basmadığı kaç adam şut çekti de Mandanda kurtardı onları maç berabere bitti.
İnşallah alırlar çok küfür ederler adam hiç alan daraltmıyor bekliyor vs.

boşver,alsınlar sahiden.muriqiye çöp diyen de bu mallardı,muriqiyi abartanlar da bunlar

Elimizde 3 tane yabancı sağ ayaklı bek var en onemli problemimiz bu. Sat herhangi ikisini yerlerine bir tane sağlam sol bek al bu hareket hem +1 yabancı sınırı demek hem de takımı baya ileri atar.

Yabancı sınırı varken hayalimizdeki kadronun kurulması çok zor bence bu öyle bi kural ki futbolu bitiriyor.hadi diyelim forvete yabancı birini aldık falcao ya da başkası defans ve ortasaha için tercihlerin her turlu yerli olmak zorunda ee belki yabancı ama cok daha iyi genç birini alamıyoruz sonra da diyoruz ki biz niye Benfica gibi olamiyoruz

Yabancı sınırı geleceğini düşünmüyorum. Beinsports ile devam ediyoruz.

Yerli birçok oyuncunun Avrupa kulüplerine mevcut sistemde satışları gerçekleşti. Bunu inkar edemezler.

Mevcut sistem devam eder.

Elimizde 3 tane yabancı sağ ayaklı bek var en onemli problemimiz bu. Sat herhangi ikisini yerlerine bir tane sağlam sol bek al bu hareket hem +1 yabancı sınırı demek hem de takımı baya ileri atar.
Satamazsın çünkü kimse o adamlara senin verdiğin maaşı vermez.Mariano denen dede bizim takımda 3milyona yakın para alıyor.

Nagatomo aldığını sadece geri veren,topu sağ ayağına alana kadar yıllar geçen bekimiz 800 bin kazanırken bizde 2 milyon kazanıyor.Kim verir bu adamlara bu paraları allah aşkına.Biri eski yönetimin biri bu yönetimin hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt