Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon takımdan oyuncu satamadık. Bu ne rezalettir ya. Transfere de 1 hafta falan kalmadı arkadaşlar. Avrupaya bildiremiyorsun 31 ağustos sonrası. Avrupa için acil satış gerekli ve forvet lazim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Falcao Transfer süresi çok zarar verdi takıma. Beceriksizler...

Bugün en azından haber çıkması lazım artık Falcao / B Plan için.

Kırmızılar hazırlansın!

Şampiyon takımdan oyuncu satamadık. Bu ne rezalettir ya. Transfere de 1 hafta falan kalmadı arkadaşlar. Avrupaya bildiremiyorsun 31 ağustos sonrası. Avrupa için acil satış gerekli ve forvet lazim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Donk 2 Mil.
Yunus Akgün 4 Mil.

Günaydın arkadaşlar dün gece Falcao twitter da AS Monaco hesabını takibe almış daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın

Ben dayanamıyorum klavye delikanlılığı yapacağım ban yersem de umrumda değil

Ne lan bu yönetimin hocanın tavırları hem ayranım dökülmesin hem g.züm sevilmesin yeter be milyonlarca taraftarı olan bir kültüre ve sayısız başarıya sahip olan bu camiayı kuş bahçesi yönetir gibi yönetemezsiniz bu taraftar en kara gününüz de size destek çıktığı gibi sizi karanlığıda gömebilir en nihayetinde biz müşteriyiz sahada ve yönetimde pısırık iş bilmez yaşlı ve kötü zihniyetli insanları görmek istemiyoruz o yüzden yemişim bugün gelecek kap açıklamanızı da sizin iş bilmez özelim meraklısı adamlarınızı da alayına isyan verin lan kibriti bana

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne lan bu yönetimin hocanın tavırları hem ayranım dökülmesin hem g.züm sevilmesin yeter be milyonlarca taraftarı olan bir kültüre ve sayısız başarıya sahip olan bu camiayı kuş bahçesi yönetir gibi yönetemezsiniz bu taraftar en kara gününüz de size destek çıktığı gibi sizi karanlığıda gömebilir en nihayetinde biz müşteriyiz sahada ve yönetimde pısırık iş bilmez yaşlı ve kötü zihniyetli insanları görmek istemiyoruz o yüzden yemişim bugün gelecek kap açıklamanızı da sizin iş bilmez özçekim meraklısı adamlarınızı da alayına isyan verin lan kibriti bana

Günaydın Ben artık Herhangi bir oyuncu transfer edilebileceğini düşünmüyorum en azından iki senedir ilgilenip alamadığımız forvetler gerçekten heyecanlandırdı bizi teşekkürler yönetim.

Bugün artık net gelişmeler olacaktır Hoca yarın veya öbür gün yazılı açıklama yaparız dedi. Hadi hayırlısı

Bugün artık net gelişmeler olacaktır Hoca yarın veya öbür gün yazılı açıklama yaparız dedi. Hadi hayırlısı

Yazılı mı dedi ? Ben yazılı kısmını atlamışım demek. Eğer yazılı dediyse Falcao yalan oldu demektir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne lan bu yönetimin hocanın tavırları hem ayranım dökülmesin hem g.züm sevilmesin yeter be milyonlarca taraftarı olan bir kültüre ve sayısız başarıya sahip olan bu camiayı kuş bahçesi yönetir gibi yönetemezsiniz bu taraftar en kara gününüz de size destek çıktığı gibi sizi karanlığıda gömebilir en nihayetinde biz müşteriyiz sahada ve yönetimde pısırık iş bilmez yaşlı ve kötü zihniyetli insanları görmek istemiyoruz o yüzden yemişim bugün gelecek kap açıklamanızı da sizin iş bilmez özelim meraklısı adamlarınızı da alayına isyan verin lan kibriti bana

hea

Günaydın Ben artık Herhangi bir oyuncu transfer edilebileceğini düşünmüyorum en azından iki senedir ilgilenip alamadığımız forvetler gerçekten heyecanlandırdı bizi teşekkürler yönetim.

Öyle bir ihtimal yok. En çöpünü de bulsalar en az 2 adam gelecek, 1 tane de gidecek.
Tek temennim takımı yine çöplerle doldurmamak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt