- 3 Haziran 2015
- 56.956
- 66.076
- 4.143
Bugün günlerden hüsrannnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk 2 Mil.Şampiyon takımdan oyuncu satamadık. Bu ne rezalettir ya. Transfere de 1 hafta falan kalmadı arkadaşlar. Avrupaya bildiremiyorsun 31 ağustos sonrası. Avrupa için acil satış gerekli ve forvet lazim.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesin mi? Donk giderse hem stoper hem orta saha oynayabiliyor bu tarz oyuncu bulmak zor. Donk kalmalı bence.Donk 2 Mil.
Yunus Akgün 4 Mil.
Kırmızılar hazırlansın!
O vakit Yunus = gereken miktar olsunKesin mi? Donk giderse hem stoper hem orta saha oynayabiliyor bu tarz oyuncu bulmak zor. Donk kalmalı bence.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demek ki geliyor çünkü takıp edecek artık uzaktan dhdhhdhdh hayırlı olsun çok temiz delirdikGünaydın arkadaşlar dün gece Falcao twitter da AS Monaco hesabını takibe almış daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın
Ben dayanamıyorum klavye delikanlılığı yapacağım ban yersem de umrumda değil
Ne lan bu yönetimin hocanın tavırları hem ayranım dökülmesin hem g.züm sevilmesin yeter be milyonlarca taraftarı olan bir kültüre ve sayısız başarıya sahip olan bu camiayı kuş bahçesi yönetir gibi yönetemezsiniz bu taraftar en kara gününüz de size destek çıktığı gibi sizi karanlığıda gömebilir en nihayetinde biz müşteriyiz sahada ve yönetimde pısırık iş bilmez yaşlı ve kötü zihniyetli insanları görmek istemiyoruz o yüzden yemişim bugün gelecek kap açıklamanızı da sizin iş bilmez özçekim meraklısı adamlarınızı da alayına isyan verin lan kibriti bana
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugün artık net gelişmeler olacaktır Hoca yarın veya öbür gün yazılı açıklama yaparız dedi. Hadi hayırlısı
Bugün artık net gelişmeler olacaktır Hoca yarın veya öbür gün yazılı açıklama yaparız dedi. Hadi hayırlısı
heaBen dayanamıyorum klavye delikanlılığı yapacağım ban yersem de umrumda değil
Ne lan bu yönetimin hocanın tavırları hem ayranım dökülmesin hem g.züm sevilmesin yeter be milyonlarca taraftarı olan bir kültüre ve sayısız başarıya sahip olan bu camiayı kuş bahçesi yönetir gibi yönetemezsiniz bu taraftar en kara gününüz de size destek çıktığı gibi sizi karanlığıda gömebilir en nihayetinde biz müşteriyiz sahada ve yönetimde pısırık iş bilmez yaşlı ve kötü zihniyetli insanları görmek istemiyoruz o yüzden yemişim bugün gelecek kap açıklamanızı da sizin iş bilmez özelim meraklısı adamlarınızı da alayına isyan verin lan kibriti bana
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Günaydın Ben artık Herhangi bir oyuncu transfer edilebileceğini düşünmüyorum en azından iki senedir ilgilenip alamadığımız forvetler gerçekten heyecanlandırdı bizi teşekkürler yönetim.