Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaldı 5 gün. Hala yönetim konusunda olumsuz şeyler söylemiyorum. Ama 5 gün sonra söylemeyeceğim anlamına da gelmiyor bu. Tamam iyi niyetliler vs. ama neyse... Bekleyelim ve görelim... Biraz daha sabır.
Bayılırız kuradan sonra gelmeyen transferlere. Geçen sene kolay kuradan sonra bile forvet almayan adamlar bunlar. Bu arada Falcao biterse transferi açıklamak için Perşembeyi falan beklemezler. Hatta gece bile açıklanabileceğini düşünüyorum öyle bir hal aldı artık.

beyler hala falcao falan bekleyen var aciyorum size. yapmayin kendinize bunu. bu takimin forvetleri cagne/babeldir. baska da biri gelmez.

İyi niyetli olayı nedir ya .Beceriksiz ama iyi niyetli .Böyle bir şey olabilir mi yapamiyorsaniz yapacak birini getirin transfer komitesi varsa tabi hadi yurtiçinde anlarim da yurtdışında Abdurrahim Albayrak in ne işi var ne dil bilir ne oyuncu ikna edebilir Rize den ki memleketi muric i bile alamayan adam falcao yu almasını bekliyoruz ..

Bu beceriksiz yönetim ancak Falcao'nun fotoğrafını alabilir. Öylede oldu zaten.
Mevlütü alsalar bari, Diagne oynatacağına Mevlüt oynasın.

arkadaslar aranızda at antrenörü varmıdır

Sinerji enerji kalmadı millette.. Bir kap ile herkesin morali yerine gelecek

1 ay once yonetim gecen sezon yaptigi hainligin aynisini yapip son dakikaya kadar forvet falan alamayacak, yonetim istifa dedigimde bana ortaligi karistiriyorum diye 3 gun ceza veren admin'in simdi kendisine 3 gun ceza vermesini bekliyorum.
aksi takdirde dogrulari soyledigim icin haksiz yere ceza almis olacagim , hakkim kalacak o adminde, kendisi bilir tabi

1 ay once yonetim gecen sezon yaptigi hainligin aynisini yapip son dakikaya kadar forvet falan alamayacak, yonetim istifa dedigimde bana ortaligi karistiriyorum diye 3 gun ceza veren admin'in simdi kendisine 3 gun ceza vermesini bekliyorum.
aksi takdirde dogrulari soyledigim icin haksiz yere ceza almis olacagim , hakkim kalacak o adminde, kendisi bilir tabi
adminin ısmını verırsenız gerekenı yaparız kaan bey

Şampiyon olmuş takımdan 3 oyuncu satıp 10-15 milyon Euro gelir elde edemeyerek tarihe geçecekler. Yaptıkları bir sürü güzel iş de unutulacak. O tribünler de ne hocaya, ne takıma söver. Sucukçu tayfa da en çok sucuğu verene döner. Çok güvenmeyin derim sevgili yönetim.

5 gün sonra gerçekten Galatasaray tarihine çok kötü bir şekilde geçeceğinizin umarım farkındasınızdır. Bu sessizliğin sonu kendi kaderinizi de belirleyecek. Kötü oyun, iyi oyun, şampiyonluk, CL, FFP bilmem ne bi tarafa da şu hocaya 2 yıldır yaptığınız, sırtına binip bir de reva gördükleriniz tek kelime ile ayıp.

Şikayet değil çözüm makamlarında oturuyorsunuz. Çözemeyecekseniz camiamız çok büyük, çözemeyen gider, çözen gelir.

5 gün daha bekleyeceğim ben de. Hala bir sürpriz olacak ve bu günleri unutacağız diye umuyorum. Umarım olur da yazmak istemediklerimizi yazmak zorunda kalmayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt