Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayılırız kuradan sonra gelmeyen transferlere. Geçen sene kolay kuradan sonra bile forvet almayan adamlar bunlar. Bu arada Falcao biterse transferi açıklamak için Perşembeyi falan beklemezler. Hatta gece bile açıklanabileceğini düşünüyorum öyle bir hal aldı artık.Kaldı 5 gün. Hala yönetim konusunda olumsuz şeyler söylemiyorum. Ama 5 gün sonra söylemeyeceğim anlamına da gelmiyor bu. Tamam iyi niyetliler vs. ama neyse... Bekleyelim ve görelim... Biraz daha sabır.
Fio’ya gitmiyor mu oDalbert ismi geçiyor keşke olsa ya.
Kopamadı bi türlü o kuyrukBugün dana nın kuyruğu kopar.
adminin ısmını verırsenız gerekenı yaparız kaan bey1 ay once yonetim gecen sezon yaptigi hainligin aynisini yapip son dakikaya kadar forvet falan alamayacak, yonetim istifa dedigimde bana ortaligi karistiriyorum diye 3 gun ceza veren admin'in simdi kendisine 3 gun ceza vermesini bekliyorum.
aksi takdirde dogrulari soyledigim icin haksiz yere ceza almis olacagim , hakkim kalacak o adminde, kendisi bilir tabi
Doğruysa ki doğrudur büyük ihtimalle cebinden versin bu parayı böyle amatörlük olmaz
ah bilsem, o kendini biliyordur diye umit ettim. bosuna hak gecmesin.adminin ısmını verırsenız gerekenı yaparız kaan bey
Peki bunu sizin icin sorusturacagımah bilsem, o kendini biliyordur diye umit ettim. bosuna hak gecmesin.