Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yangın tayfa göreve..

1566888882741.webp

Acaba olası başarısızlıklar kime yazılacak yönetime mi yoksa Hocaya mı ?

Bence ikisine de yazar. Gerekli transferleri şampiyonlar ligi için yapmamaları, falcao transferinde işi uzatmaları, motivasyonu düşürmelerinden dolayı yönetime yazar. Ama ligte başarısız olmayı açıklayacak bir kadro yok. Diğer takımlardan bizim 11 de oynayacak adam sayısı gerçekten az

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu net mi cidden tarih nedir bende tam bilmiyorum aradım bulamadım

“Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olan Galatasaray'ın ilk maçı 17-18 Eylül tarihinde olacak. Ancak UEFA takımlardan kadroları en geç 31 Ağustos gecesi saat 23.59'a kadar bildirmelerini istiyor.”

Perşembe gününe kadar şu transferler açıklansa cuma günü kayseri maçını kazansak herşey bir anda tersine dönecek. O havayı tek bir hamle ile değistirebilirsin.

Şu saatten sonra o paraları verelim bir şampiyonluk için değer. Bu şampiyonluk işi sinerji işi falcao gelmezse kesinlikle herşey ters gidecek.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya iyice bokunu çıkardı ergen tayfa. Diagne’yi hiç beğenmem, gelirken de bir ton laf eden adamım ama sanki kadroda forvet yokmuş gibi panik halinde olanları anlamıyorum.

-Ulan madem o kadar boktu bu adam ne diye “Diagneeeee, allah’ım forvetttt” diye sevinç çığlıkları atıyordunuz geldiğinde?

-Bu adamın mental problemli, duygusal olarak kolay yıpranan biri olduğunu bilmiyor muydunuz?

Böyle sorunlu bir adamı sezon bitmeden paketlemeye çalış, istenmediğini belli et üstelik geleli daha yarım sezon olmuşken. Taraftarlar gaza gelip “defol git” şeklinde küfürlü saldırılara geçsin.

Sonra adam oynamıyor, yapma yaa

Ulan bari beleşe Llorenteyi kaçırma beceriksiz yönetim. Son günlerde de Belhandayı satıp Fredi kiralayabilsek keşke. Manchester da kadroya giremiyor. Maaşını verirsek bedelsiz kiralarlar.

Perşembe gününe kadar şu transferler açıklansa cuma günü kayseri maçını kazansak herşey bir anda tersine dönecek. O havayı tek bir hamle ile değistirebilirsin.

Şu saatten sonra o paraları verelim bir şampiyonluk için değer. Bu şampiyonluk işi sinerji işi falcao gelmezse kesinlikle herşey ters gidecek.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlarda onu düşünecek kafa olsa konya maçında sahada olurdu zaten

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt