Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Yangın tayfa göreve..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%51 yönetim %49 teknik heyet.Acaba olası başarısızlıklar kime yazılacak yönetime mi yoksa Hocaya mı ?
Falcao gelmez transfer yapılmaz polyannacılığı bırakalımForumdaki olumsuz havanın aksine Falcao'nun geleceğine geçen seneye göre daha rahat şampiyon olacağımıza inanıyorum.
kanat oynuyor babelı çekecek demek ki forvete 4 4 2 deneyecek benceAli Naci falcao olmazsa diaby gelecek yazmış detayli izleyen var mi? Aradığımız adam mı kendisi
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ali Naci falcao olmazsa diaby gelecek yazmış detayli izleyen var mi? Aradığımız adam mı kendisi
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Acaba olası başarısızlıklar kime yazılacak yönetime mi yoksa Hocaya mı ?
bu net mi cidden tarih nedir bende tam bilmiyorum aradım bulamadım
Kesin gelecek konya macinda sahada diyen,bu işle uğraşanlara haksızlık ediyorsunuz diyen adam şimdi Falcao olmazsa Diaby diyorAli Naci alternatifleri vermeye başladıysa taraftarı yavaştan alıştırıyorlar..
Bunlarda onu düşünecek kafa olsa konya maçında sahada olurdu zatenPerşembe gününe kadar şu transferler açıklansa cuma günü kayseri maçını kazansak herşey bir anda tersine dönecek. O havayı tek bir hamle ile değistirebilirsin.
Şu saatten sonra o paraları verelim bir şampiyonluk için değer. Bu şampiyonluk işi sinerji işi falcao gelmezse kesinlikle herşey ters gidecek.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi