Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal bir ülkede sportif direktörün fotoğrafı çıksa ve o oyuncuyu almadan dönse 4-5 güne istifasını alırlar.

Durum öyle bir bir hale geldi ki ts baskani bile aralarda bize laf sokuyor.Gecen gün ki aciklamalari.Fotograf servis edildikten 10 dk sonra kap gelmesi falan sturridge transferinde ince ince bize dokunuyorlar.

Camianın imajını dünya çapında da etkileyecek bir olay falcao olayi.Herkes işi gücü bıraktı falcao yazıp durdu,AS lekip la gazetta sky vs. simdi alamazsan olmayacak.2-3 hafta uğraş alama neyse de 53 gün uğraşıp alamamak istifa gerektirir

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abdürrahim çok çalışıyormuş iyi niyetliymis onun yaptigini biz yapamazmisiz onun kadar galatasarayli olamazmisiz ..Bizim paramiz yok eyvallah haftada bir gün maç var o günü bekliyoruz hazırlık maçına bile koşarak yetişmeye çalışıyoruz gece kalkıp acaba transfer oldu mu bakıyoruz telefona puan kaybı olunca sabaha kadar sinirli uyuyamiyoruz kardeşim lig bitti çalışacaksın seneye nasıl daha iyi bir takım oluruz iyi niyet yetmiyor hem futbolcu hem teknik heyet hem yönetim çalışacaksınız bu kadar taraftar bunlari yaşıyor utanin biraz ...

5 milyona pirlanta gibi genç forvetler alinir ileride 30 milyonlara satilacak. Belkide FFP dahilinde son sampiyonlar Ligimiz. Haracama yapacaksak piyasa yapacak oyunculara harcayalim yoksa FFP varken varlik gösteremeyiz çünkü burda gelecek sezonun bütcesi de önemli

Leş gibi forvet Diagne takimdayken forvet yokmuş gibi panik yapmakta haklı insanlar.Takima yarari yok arada ekstra koşup baskı yapıyor o kadar 1-2 dk.

Yönetim son güne birakmasaydi kimse istemezdi Diagneyi,mecbur bırakan yönetim

Leş gibi olmayan forvet tanımın nedir? Bu adamın sorunu mental, bunu anlamak bu kadar zor değil. Bunu bile bile alındı geçen sezon, mental problemlerini gidermek için çabalamak yerine iyice tetikleyen davranışlar sergileniyor. Sonra adam leş oluyor.

Mental olarak güçlü olduğunda kasımpaşa’da yapıp burada yapmadığı ne var? Örneğin Beşiktaş maçı. Sorun mental olarak maçlara hazırlamak zaten bunu alırken biliyor olman gerekirdi.

Bana şurada Diagne’yi bile savundurdunuz ya.

Hala Falçao konuşuyoruz neden açıklama yapılmıyor kardeşim. Ayıptır artık. Acil 5 transfere ihtiyaç var 2si forvet olmak üzere. Hiç ses yok

5m euro bonservis menejere 3m oyuncuya imza parası 3m kayınbiradere 3m vereceksek almayalım Falcaoyu, astarı yüzünü geçmesin. Denizli'de de Son maçta da Falcao da olsa sonuç değişmeyecekti.

54. gününde KAP gelirse gelir gelmezse buralar yangin olur yanginnnn

Acaba olası başarısızlıklar kime yazılacak yönetime mi yoksa Hocaya mı ?
Olası başarısızlık muhtemel ama bunun sebebi biraz daha çok dış etkenlerden olacak gibi geliyor bana. Bu sezon camia olarak daha çok kenetlenmeliyiz. Bunun sebebi de malum rakibimiz olmaya çalışanların yıllardan süregelen başarısızlıklarını örtbas edebilmek için oynanacak olan senaryolardır. Biraz da bu sebepten dolayı hem yönetimin hem de hocanın arkasında durmamız lazım gerektiğini düşünüyorum. Eminim ki bu sezon taraftarın istediği yöneticiler de olsa hoca da olsa en zor sezonlarından birini geçireceklerdi. Bu yüzden sabır ve destek olmamız lazım. Diğerleri gibi en ufak bir kötü gidişte yangın çıkartıp ortalığı daha çok alevlendirmektense mümkün olduğunca destek verip takımı bir arada tutmaya çalışmalıyız.

Bu arada şahsım olarak söyleyeyim ki ben de maçtan sonra sinirleniyorum. Bu böyle olmaz bu şöyle olmaz. Yapılacak işin de oynanan oyunun da diye sövüp duruyorum... Ama yapılacak da fazla birşey yok.

13 milyon e verdiğimiz ve yılda 2.5 milyon e alan adamın oynaması için nazımı çekeceğiz kardeşim. Biraz hareketli olsa konya maçında gol atardı orta atılıyor bu adam durması gerektiği yerde değil hadi 10 tane ortada yanlış yere açılıyor 27 orta açıldı bir tanesine vurmadı yazık be.

Yahu bu adam böyleydi zaten argo tabirle “kafadan kontak”

Hayır uzaklardan da getirmedin ki huyunu suyunu bilmiyordum diyesin. Gayet biliniyordu. Bunu bile bile 13 milyon veriyorsan, 2.5 milyon euro veriyorsan nazlayacaksın.

Burada kızacağınız kişi Diagne değil, Alan transferi yatınca alelacele bu adamı getiren yönetim olmalı.

52 gündür Falcao nöbeti ha

Güzel pışpışlandık.
Alan modeste pato geldi aklıma
Sonra transferin son günü aspor'a bağlanıp transfer'i ömer bayram ile kapadık diyen albayrak geliyor

Acaba ömer bayram'ın yerine kimi kitleyecekler son gün?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim gerekirse yöneticiler fedakarlık yapmaya hazır demişti yapsınlar arkadaş. Versinler bir şekilde FFP'yi etkilemeyecek şekilde ocak'a aksatabiliyolarsa ocak'a atsınlar. Falcao bütün sinerji icin gerekli. Taraftar o gelmeden bütün olamıyor işte

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Falcao gelmezse hep bir taraf eksik kalıcak

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Leş gibi olmayan forvet tanımın nedir? Bu adamın sorunu mental, bunu anlamak bu kadar zor değil. Bunu bile bile alındı geçen sezon, mental problemlerini gidermek için çabalamak yerine iyice tetikleyen davranışlar sergileniyor. Sonra adam leş oluyor.

Mental olarak güçlü olduğunda kasımpaşa’da yapıp burada yapmadığı ne var? Örneğin Beşiktaş maçı. Sorun mental olarak maçlara hazırlamak zaten bunu alırken biliyor olman gerekirdi.

Bana şurada Diagne’yi bile savundurdunuz ya.
Ne yapalım Diagne abimizin keyfi yerine gelsin diye sosyla medyasını görmezden gelip pohpohlayalim mi? Zaten bir tane deliyle ugrasiyor keyfini bekliyoruz(belhanda).

Hemen iyi forvet örneği vereyim Gomis,Gomez ilk geldiği yıllarda Eto son yıllarda en iyiler bunlar.Bu adamlar pozisyon bulamazlarsa bile kendileri hazirliyordu.Ornek Gomis konya drplasman orta sahadan alıp yaptiklari.Daha bir sürü vardır da aklıma gelmiyor

Diagne sampiyonluk günü araba paylasmasiyla falan ipleri kopardi ve ssurec sonunda her tepkiyi hak ediyor.İsliklamak yanlış ama diğer tüm tepkileri vermek gerek

Diagneye daha ne yapalım her gun masaj fotosu atıyor ozel masajıda mı bız yapalım?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt