Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala takımın iyi performans sergilediğini yazanlar var inanamıyorum. Takım 10 pasta orta sahayı anca geçiyor, üretkenlik neredeyse hiç yok. Bu kadar vasata alışmayın bu futbol değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaslar aranızda at antrenörü varmıdır

var

at-gibi-kadin_399543.jpg

Bayılırız kuradan sonra gelmeyen transferlere. Geçen sene kolay kuradan sonra bile forvet almayan adamlar bunlar. Bu arada Falcao biterse transferi açıklamak için Perşembeyi falan beklemezler. Hatta gece bile açıklanabileceğini düşünüyorum öyle bir hal aldı artık.
Ben sadece Falcao nazarında söylemiyorum. Fatih Terim'in açıklamalarını daha yeni izledim. Düşüncelerim minvalinde açıklama yapmış. Laf arasında yönetimin de hatalarını belirtmiş ki ben de aynı şekilde düşünüyorum.

Şampiyon olmuş takımdan 3 oyuncu satıp 10-15 milyon Euro gelir elde edemeyerek tarihe geçecekler. Yaptıkları bir sürü güzel iş de unutulacak. O tribünler de ne hocaya, ne takıma söver. Sucukçu tayfa da en çok sucuğu verene döner. Çok güvenmeyin derim sevgili yönetim.

5 gün sonra gerçekten Galatasaray tarihine çok kötü bir şekilde geçeceğinizin umarım farkındasınızdır. Bu sessizliğin sonu kendi kaderinizi de belirleyecek. Kötü oyun, iyi oyun, şampiyonluk, CL, FFP bilmem ne bi tarafa da şu hocaya 2 yıldır yaptığınız, sırtına binip bir de reva gördükleriniz tek kelime ile ayıp.

Şikayet değil çözüm makamlarında oturuyorsunuz. Çözemeyecekseniz camiamız çok büyük, çözemeyen gider, çözen gelir.

5 gün daha bekleyeceğim ben de. Hala bir sürpriz olacak ve bu günleri unutacağız diye umuyorum. Umarım olur da yazmak istemediklerimizi yazmak zorunda kalmayız.
Daha 1 hafta var, sabredelim. Arkadaşlar öyle dediler bütün süreç boyunca, bir bildikleri vardır.

Tam Türkiyenin bayerni olacağız dediğimiz sezonlarda kendi ayağımıza sıkıyoruz şaka gibi yahu bu kadarı da şans olamaz sanki görünmez bir el tutuyor her seferinde..
Lig tarihine geçmiş gol kralını 3 aydır satıp da forvet alamıyoruz yeminle gülerler şu halimize.. Maçlar başlıyor ilk maç takımın en sağlam adamı 2 tane saçma sapan sarı görüyor 2. maç ömrü hayatında kırmızı yememiş adam kırmızı görüyor fmde yoktur bu kadar saçmalık..

Forumdaki olumsuz havanın aksine Falcao'nun geleceğine geçen seneye göre daha rahat şampiyon olacağımıza inanıyorum.

Ben sadece Falcao nazarında söylemiyorum. Fatih Terim'in açıklamalarını daha yeni izledim. Düşüncelerim minvalinde açıklama yapmış. Laf arasında yönetimin de hatalarını belirtmiş ki ben de aynı şekilde düşünüyorum.

Acaba olası başarısızlıklar kime yazılacak yönetime mi yoksa Hocaya mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt