Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün de transfer olmazsa sosyal medyada istifa için hasthag açılmalı.
Dert olmayan başımıza dert gelsin istiyorsun yani moraler iyice sıfırlansın 6. veya 7. olalım istiyorsun yani.

Ya abi çoçuk musunuz, iyisiyle kötüyse takım bu sonuna kadar destek hee lig biter ilk 2 ye giremez takım o zaman dersin ki istifa. Neyin istifası bi falcao gelmedi diye. Ben de istiyorum gelmesini ama siz takıma zarar veriyorsunuz.

ulan cezayı önce kendine ver. ve kendi yazdığınıda editle yoksa ceza meza dinlemem. çok ağır konuşurum.
Oo Kavga,
1566894002374.webp

Ozan kabak gibi genç oyuncuyu bulup keşfeden Fatih Terim söz konusu 35 yaşındaki Selçuk İnan oldu mu neden 18 yaşındaki Atalay'i Celil'i 17 yaşındaki Mustafa Kapıyı görmezden geliyor acaba bu ikili arasında ne gibi bir ilişki olabilir

2eylül türkiye saati ile 1 avrupa 24:00

“Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olan Galatasaray'ın ilk maçı 17-18 Eylül tarihinde olacak. Ancak UEFA takımlardan kadroları en geç 31 Ağustos gecesi saat 23.59'a kadar bildirmelerini istiyor.”

Böyle bir haber var, 31 agustos son bence

Falcao 2 haftadir sakat olmasina ve oynayamamasina ragmen kulübü birakmadi

Bu süre icinde gelip takima sehre uyum saglayabilirdi

Hocalik is degil bu Ruslar hoca falan dinlemez demekki yönetim yollamak istemiyo

Bu saatten sonra da gelmez arkadaslar kendimizi kandirmayalim

Simdi tek hedef Diagne satip fatih hocanin istedigi pozisyonlari doldurmak

Bu isteksizlik bu gamsizlikla kim gelirse gelsin birsey yapamayiz.
Takimin ustunde olu topragi var gibi.
Hani CL liginde real madrid, barcelona grupta son mac formalite macina cikar
Ayni o kafada basladik lige. Hirs, heyecan tempo yok.
Konya macinda bir 10 dakika devre arasi fatih terim gaziyla tempo yaptik
Sonra yine dokulduk.

“Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olan Galatasaray'ın ilk maçı 17-18 Eylül tarihinde olacak. Ancak UEFA takımlardan kadroları en geç 31 Ağustos gecesi saat 23.59'a kadar bildirmelerini istiyor.”

Böyle bir haber var, 31 agustos son bence
f. 2 September 2019 (24.00CET) for all further matches from the first match in
the group stage up to and including the final. uefa sitesinden attı buradan biri kılavuzda yazıyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt