Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek istedigim bu degil.Adamlar ekonomik olarak bizden kat kat ustunler.onlar bile pahali kaliteli genc almak dururken tecrubeli hemen basari getirecek oyunculara sarilip genclerle ufak dokunuslar yapiyor.tipki bizim marcao,bossve emre mor hamlelerimiz gibi.Fatih terim alt yapidan gencleri de koyunca sövüp bunlardan birsey olmaz diyoruz.nasil olacak o iş??

Liverpoolu örnek alalım.. Adamların temel iskeleti ortalama 26-27 yaşında.. Bizim iskelet 30-31 yaşında 2 yıl sonra senin 11indeki adamların 6-7 tanesi emekli olacak.. Aradaki fark bu bizde en verimli çağında oynayan adam çok az Liverpoolu hemen hepsi en verimli yaşlarında.. Yaş ortalaması bu yüzden hiçbirşey ifade etmiyor

Ben isin Falcao'sunda filan da degilim. Butun psikolojik ustunluk rakiplere gecti. Senin zaten iyi bir kemik kadron var. 3-4 tane nokta transfer ile kadro kalitesi olarak acik ara fark atacakken 2 ayda beceremedigin forvet transferi yuzunden 5 puan kaybettik. Butun taraftarin enerjisi gitti. Bakin abartmiyorum, bu Diagne yerine Mevlut oynasa su anda 6 puanla liderdik. Atanla tutanin iyi olacak. Kotu bile oynasan maci kazanirsin. Bizim Diagne kotu bile degil. Rezalet...

Demek istedigim bu degil.Adamlar ekonomik olarak bizden kat kat ustunler.onlar bile pahali kaliteli genc almak dururken tecrubeli hemen basari getirecek oyunculara sarilip genclerle ufak dokunuslar yapiyor.tipki bizim marcao,bossve emre mor hamlelerimiz gibi.Fatih terim alt yapidan gencleri de koyunca sövüp bunlardan birsey olmaz diyoruz.nasil olacak o iş??

aynı şartlarda olmadığımız için yaşlı almamalıyız bence de dediğin doğru bir anda takımı gençleştiremezsin ama onların aldığı tecrübeli oyuncu 25-28 bandında en fazla

bizde ise 30dan aşağı olmuyor

onlarda genç 18-22 iken bizde neredeyse 25-30

zaten açılan ekonomik fark böyle kapanmayı bırak daha da açılır

saha içindeki enerji farkını da saymıyorum

şimdi hesapladım bizim ideal 11 yaş ortalaması falcao gelirse 29.8 iken onların ideal 11 25.8

30 yaş altı 4 adamımız var ki bunalrdan belhanda ve fehouli 30'dan birkaç ay uzaktalar

yani bu insanlar sanki hiç sabretmiyor gibi sabır kelimesini kullanıyorlar ya

GrotesqueHideousArchaeocete.webp

Şükrü abi göreve...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aynı şartlarda olmadığımız için yaşlı almamalıyız bence de dediğin doğru bir anda takımı gençleştiremezsin ama onların aldığı tecrübeli oyuncu 25-28 bandında en fazla

bizde ise 30dan aşağı olmuyor

onlarda genç 18-22 iken bizde neredeyse 25-30

zaten açılan ekonomik fark böyle kapanmayı bırak daha da açılır

saha içindeki enerji farkını da saymıyorum

şimdi hesapladım bizim ideal 11 yaş ortalaması falcao gelirse 29.8 iken onların ideal 11 25.8

30 yaş altı 4 adamımız var ki bunalrdan belhanda ve fehouli 30'dan birkaç ay uzaktalar
Potansiyelli genc ve iyi oyunculari Türkiye ye getiremiyorsun.Liverpool la juventus la yas ortalamasini karsilastirabiliyorsak oyle herkesin soyledigi gibi bastonluk veteranlik bir durumumuz yok diyorum ben de.kadron 20 ortalama olsun,2 yil ust uste şikeciler şampiyon olsun gorurum burdaki genç fetişi arkadaşlari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt