Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
neredeyse tum yazi Banega ve Falcaoyu almaya calisarak harcadilar
yazik valla
yazik valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi paraylan, ffp yüzünden bonservislen satmadannalamiyoruz.Icimden gecmisti, keske Samattayi alsaydik ciddi ciddi pazarlikta sona gelinmisti.
abi sana wow verdim,wow vasfiyi temsil ediyorSon çare. Transfer baronları kurban istiyor
Demek istedigim bu degil.Adamlar ekonomik olarak bizden kat kat ustunler.onlar bile pahali kaliteli genc almak dururken tecrubeli hemen basari getirecek oyunculara sarilip genclerle ufak dokunuslar yapiyor.tipki bizim marcao,bossve emre mor hamlelerimiz gibi.Fatih terim alt yapidan gencleri de koyunca sövüp bunlardan birsey olmaz diyoruz.nasil olacak o iş??
Demek istedigim bu degil.Adamlar ekonomik olarak bizden kat kat ustunler.onlar bile pahali kaliteli genc almak dururken tecrubeli hemen basari getirecek oyunculara sarilip genclerle ufak dokunuslar yapiyor.tipki bizim marcao,bossve emre mor hamlelerimiz gibi.Fatih terim alt yapidan gencleri de koyunca sövüp bunlardan birsey olmaz diyoruz.nasil olacak o iş??
yani bu insanlar sanki hiç sabretmiyor gibi sabır kelimesini kullanıyorlar ya
Yada öyle görünmek işlerine geldineredeyse tum yazi Banega ve Falcaoyu almaya calisarak harcadilar
yazik valla
Muhtemelen motorla falan takas teklifi falan gelirLetgo ya falan koysak gelip alırlar mı?
ulaaa seref aydina kurban gidiyodun ya labeni banlarsanız transfer olur lan belki,deneyek : (

Potansiyelli genc ve iyi oyunculari Türkiye ye getiremiyorsun.Liverpool la juventus la yas ortalamasini karsilastirabiliyorsak oyle herkesin soyledigi gibi bastonluk veteranlik bir durumumuz yok diyorum ben de.kadron 20 ortalama olsun,2 yil ust uste şikeciler şampiyon olsun gorurum burdaki genç fetişi arkadaşlari.aynı şartlarda olmadığımız için yaşlı almamalıyız bence de dediğin doğru bir anda takımı gençleştiremezsin ama onların aldığı tecrübeli oyuncu 25-28 bandında en fazla
bizde ise 30dan aşağı olmuyor
onlarda genç 18-22 iken bizde neredeyse 25-30
zaten açılan ekonomik fark böyle kapanmayı bırak daha da açılır
saha içindeki enerji farkını da saymıyorum
şimdi hesapladım bizim ideal 11 yaş ortalaması falcao gelirse 29.8 iken onların ideal 11 25.8
30 yaş altı 4 adamımız var ki bunalrdan belhanda ve fehouli 30'dan birkaç ay uzaktalar