Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende eleştirdim ki durum aynı. Savunma anlamında yetersiz ki büyük takımlar bundan dolayı o paraları vermuyurdur zaten.

Hücumsal katkısıda pek üst seviyede değil ayrıca duran topları çıkartırsak.

Adamın hemen hemen bütün asistleri duran toptan.
Ben haksız eleştirildiğini düşünüyorum ve hücumcu bir bek olarak beğeniyorum.

ne tellesi yaw gorduk herifi gecen sene 2 macta da adamin kanadini follos ettik. gram defans ogrenmemis ztn portekiz liginde ne ogrenecek ki. ha transfer markette 35 m yaziyor diye 35lik topcu da olmaz herif gelmis 27 yasina. trippier falan bile 20ye gidior ayni yasta hemen hemen

Şu anki beklerden memnun muyuz ? Kimse memnun değil.

Telles yanlış hatırlamıyorsam 6.5 m euroya Porto ya satıldı. Şu an 35 m euro. Bu da Porto nun farkı.

Herkesin görüşü farklıdır. Ben hücumcu bir bek olarak beğeniyorum. Mojica da Telles vari bir bek.

Şu anki beklerden memnun muyuz ? Kimse memnun değil.

Telles yanlış hatırlamıyorsam 6.5 m euroya Porto ya satıldı. Şu an 35 m euro. Bu da Porto nun farkı.

Herkesin görüşü farklıdır. Ben hücumcu bir bek olarak beğeniyorum. Mojica da Telles vari bir bek.
Telles 35 falansa herhalde Trippier 90 falandır.

Javier Barbato
@javibarbato
·
1d
@daredevil_0602

@GalatasaraySK
ve
@FALCAO
adlı kullanıcılara yanıt olarak
On Thursday in the UCL raffle,
@GalatasaraySK

I would try for the last time to sign
@FALCAO

.
Can it?

Albayrak Falcao transferi ile yeniden doğacak...

1566947804576.png

Bonservissiz Balotelli nin yıllık 1.5 milyon Euro ya imza attığı yerde biz 2 aydır Falcao efendinin peşinden koşuyoruz.

Saplantınız batsın beceriksizler.

bize gelse yıllık 4.5 milyon avro + 4 milyon imza parası + puan başı prim + şampiyonluk primi + şampiyonlar ligi primi falan alırdı.

sakatlık ne zamandan beri bahane oluyor rtş.

adam sakat yaw, topallayarak yürüyordu geçen gün

Sonradan yazdım. James sakatlığı, radamel falcao da transfer durumları ve sakatlığından çıkmış olmasına rağmen hafif ağrılarından dolayı çıkartılmış Kolombiya basinana göre.

Bende yorum yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt