Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar koca 2 ayi Banega asagi Falcao yukari gecirdiler, ikisini de alamadilar.
Bu yetmedigi gibi 30 gol atarak ligin en cok gol atan yabanci oyuncusu unvanini ele geciren adami satmayi basaramadilar.

Nerden bakarsaniz bakin rezillik yav.

Yarın Şampiyonlar ligi grup kuraları çekilecek, öbürgün maçımız var. Transferle ilgili hiç tıkırtıda yok. Zaman kısıtlı... Kayseriye puan kaybedelim de ben o zaman görecem yönetimi....

Belhanda satılsın isterdim ama yönetim galiba yerine adam alamayacak gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda idmanlara çıkmış. Sözleşmesi dondurulacak vs. diyen neresinden uyduruyor bunları.

518be9a625224830933d0eff2a025104.jpeg
IMG_20190828_143753.webp

Kim gelirse gelsin bu kadro, kanat organizasyonuyla ve diagneyle 3 olup avrupa ligine gitmek başarıdır

Bu saatten sonra olacakları sıralıyorum Şampiyonlar ligi bildiriminde 1 gün önce çıkıp açıklama yaparlar. Açıklama şöyle; elimizden geleni yapıyoruz son 24 saatimiz var rahat olun arkadaşlar yetiştireceğiz inşallah. Sonra zbaam 24 saat geçti yeni açıklama; "bariyer"ler çıktı olmadı ama lig için eksiklermizi biliyoruz gidereceğiz. Sonra baam son gün ve transfer yok son bir açıklama hocamızla görüştük elimizdeki bütçeyi korumaya karar verdik devre arası gerekli takviyeler yapılacaktır.

Devam edeyimmi birde devre arası senaryosu var eğerki bunlardan sonra hala kalırlarsa.

Oyuncu satışı hakkında tek haber yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tüm kura şansını geçen sezon harcadık. City yada Barcelona garanti bence. Barca’yı isterim, Messi’yi görürüz stadımızda, ileride anlatırız torunlarımıza

Marcao+Luyindama için piyasa yapma fırsatı.da olur

ilk "Comolli Gustavo icin Fransa'ya gidecek" haberi 3 temmuz. Ama basında kimse "yeter artık yönetim beceriksiz ve gerizekalı..." yorumu yapmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt