Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRT Spor'da Bahri Havadır var, dün yaptığı geri vitesten sonra şimdi bi türlü sıra Galatasaray'a gelemedi :D Fb Bjk derken şimdi de Ts yorumluyor :D

Haha güya Şeref Aydın’la dalga geçenleri görüyorum burada.

Kendisi şimdi foruma ‘Iyi nöbetler :)’ yazsa, hazır olda bekleyecekler kendilerince dalga geçiyorlar can sıkıntısından.

Abdürrahim 99% gelecek diyor. Şeref Aydın yanılamaz m?

Zaten bu yüzden kimse burada bildiğimi paylaşmıyor. Bi analarına babalarına küfür etmediğiniz kaldı. Gerçi Özgür Ayten’e küfürlerde edildi diye biliyorum.

Abdurrahim kulüpte faal yönetici , kötü sonuçlardan sonra rüzgarı çevirmek için yalan söyleyebilir , Şeref Bey’e kötü sonuçtan sonra söven var mı , ya da yönetici mi? Nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunuz?

Şeref’in en efsane olduğu yıllarda aktiftim , ama sonrasında ne yazık ki onunda dönemi bitti duygusal bakmamak lazım.

Çelişkili ifadeler kullandıktan sonra duyumları gerçekleşmeyince tepki görmesinden doğal birşey yok. İyi zamanında tebrik edip merhaba mesajına like rekorları geldiği gibi , aksi durumlarda tepki de gelir yani.

Bu kadar duygusal olup dokunulmaz muamelesi yapmak her zaman hem yapana hem yapılana zarar verir.

Ne diyor bu kardeş.

IMG_4961.webp

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

albayrak ve cengiz bakalım kura da sırıtacaklar mı ?

Bizim ya da monaco nun resmi hesabı paylaşmadigi sürece inanmam artık yazanlara.yabancı basın da farketti bizim deli olduğumuzu herkes faydalanıyor beğeni kasıyor

Adamlar hocayı bile yalancı çıkarıyor.Ne diyeyim helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt