Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şeref aydın deyip durmayın sövecem artık

adam kolpaladı kolpaladı gitti
foruma giremiyor kepazelikten
daha buralar yanacakmış he yav alev aldı bak 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Falcao transferi aciklandigi an gelir foruma bu yorumu alintilar rengo siper al :asd:

Nereden yazdı bunu? Bildiğim kadarıyla foruma girmiyor.
1567014814003.webp

Arkadaşlar kura çektim ManCity - Atletico - Bayern Leverkusen- Galatasaray çıktı.

39045716_291341238319178_1517767577558843392_n.webp

Diagne Kayseri maçı kadrosunda olursa artık bir cacık olmaz yarım transfer bile yapamayız.

Şeref'inde adı kolpacıya çıktı ya Apo yüzünden :D
apo %99 bitti demiş dahası transferi yürüten menajer 3-5gün zaman verip patlamış hala şerefe sallıyorlar adamın forumda sevilmesini kıskanmayın ayıp yaşınıza başınıza kardeşler birilerine sallayacaksanız apoya ahmet buluta hatta başkana sallayın

sözleşmesi elinde olan futbolcular..seçin beğenin, alın

IGNAZIO ABATE
FABIO COENTRAO
BENJAMIN MOUKANDJO
MARTIN OLSSON
NEMANJA RADOJA
ANDREA BERTOLACCI
CLAUDIO MARCHISIO
JOE LEDLEY
MANUEL FERNANDES
BAKARY SAKO
FREDY GUARIN
MARKEL SUSAETA
HATEM BEN ARFA
LAZAR MARKOVIC
FERNANDO LLORENTE
MARTIN CACERES
SEYDOU DOUMBIA
WILFRIED BONY

Gomis takımdan gönderen iki forvet alacağız diyen, devre arası modeste ve alan da sorun yok tamam diyen Ve Diagne kazığını sokan şahıs. Dururken başka kişilere sövmeyin

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

sözleşmesi elinde olan futbolcular..seçin beğenin, alın

IGNAZIO ABATE
FABIO COENTRAO
BENJAMIN MOUKANDJO
MARTIN OLSSON
NEMANJA RADOJA
ANDREA BERTOLACCI
CLAUDIO MARCHISIO
JOE LEDLEY
MANUEL FERNANDES
BAKARY SAKO
FREDY GUARIN
MARKEL SUSAETA
HATEM BEN ARFA
LAZAR MARKOVIC
FERNANDO LLORENTE
MARTIN CACERES
SEYDOU DOUMBIA
WILFRIED BONY

Hiçbirini almam.

Gomis takımdan gönderen iki forvet alacağız diyen, devre arası modeste ve alan da sorun yok tamam diyen Ve Diagne kazığını sokan şahıs. Dururken başka kişilere sövmeyin

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
aynen öyle sonra şeref kötü gurpergi kötü apo mustafa cengiz çok kral adamlar yav heeeee hee senin yöneticin başkanın menajerin patlıyor önce bunu sorgula

şeref aydın bilir ya da bilmez saygı duyarım hala kendisine de.... niye ben malum mevzu yüzünden banlanınca arkamdan konusup,sergen malı yüzünden seref aydın ühühühüüüh bilgi vermez adam artık tarzı karı ağlamaları yapan arkadaşlar,şimdi şeref aydını savunmuyo?şeref aydın aysal dönemi müthiş bilgi verdi.hakkını ödeyemeyiz.fazla da dalga yapmayın bence.

ama dansöz de olmayın arkadaşlar.bi karakteriniz olsun

Bu üfürükçü hocalar olur ya, hiç bir şey bilmezler ama cahil cühela kesim yine de şifa bulmak için para saçarlar.

Şeref Aydın peşinde koşan üyeleri de onlara benzetiyorum. Akıllanmıyor insanlar maalesef.

Yok paylasmayın denildi :-)
Abicim o zaman aranızda özel mesaj yoluyla yazısın. Burada yazma yazmama tartışması yapınca yüzlerce kişi merak ediyor. Burada paylaşmayacaksanız insanları heyecanlandirmanin ne anlamı var. Rica ediyorum çok hassas insanlar. Yapmayın bunu lutfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt