Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 gün kaldı ölüm sessizliği var, hicbir muhabir hakli olarak ses çıkarmıyor. Albayrak çok yalan bilgiler verdi taraftara da muhabirlere de. Ali naci ve rodop fena patladı ki öyle durduk yere kolay sallamazlar, albayrak şapa oturttu. Taraftar desen tepkimiz yok toplu olarak. Konya maçında tepki fırsatı vardı ama ultraslan sucuk tayfa engelledi. Gomisten sonra bir forvet gelmedi bu takıma ve hala ses seda yok. Lig gecen yıldan çok daha zorlu, forvet almazsak ilk 3e giremeyiz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir daha Şeref Aydın, Süleyman Rodop, Zeki Uzundurukan ve Falcao transferinde patlayan kimseyi buraya taşımayın artık alayı yalancı alayı kolpacı kimse kusura bakmasın. Ali Naci ve Seten en garanti onlar en azından yalan söylemiyorlar.
alinaci mi???? hani şu falcao salı günü istanbula geliyor diyen alinaci komik olmayın

Bir daha Şeref Aydın, Süleyman Rodop, Zeki Uzundurukan ve Falcao transferinde patlayan kimseyi buraya taşımayın artık alayı yalancı alayı kolpacı kimse kusura bakmasın. Ali Naci ve Seten en garanti onlar en azından yalan söylemiyorlar.
Ali Naci sakin olun arkanıza yaslanın bence Konya maçında sahada olacak dedi.

Seten de bi ara son 48 saat tiktok tiktok yapiyordu ama sonra ne oldu bilmiyorum😂
Ali naci de seten de kap gelmeden 10 dk önce duyuruyorlar aman ne büyük iş

bekleri degistirmeyi nasil dusunemiyor bu fatih terim inanilir gibi degilm hayret ediyorum arkadas.
Dd6QXI8VMAAIs-L.jpg

takip eden var mı bilmiyorum ama Köln'de oynayan Simon Terodde.. İstatistikleri baya etkileyici. Oyun stili falan bizim lige uygun gibi.

Mutluluktan delirmiş delirdi delirdim

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt