Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer sürecinden sonra Jardim: ''3 haftada korkunç başlangıç yaptık ve istediğimiz transferleri de yapamayınca (Mariano, Icardi) Falcao'nun takım için önemini anladık. Falcao her ne kadar Galatasaray'la anlaşıp ön sözleşme imzaladıysa da onu göndermeyi kesinlikle istemedik ve transfer dönemini kapattık. Falcao son senesinde takımı için her şeyi yapmalı. Bu sene geçen seneden daha çok çaba sarfetmeliyiz.''

Bu da palavracı çok net
Taa kaç hafta önce geleceği günü söylemişti

Umarım öyledir. Çok umursamaz konuşmuş.

Hem suçlular hem güçlü gibi.

En başta taraftara bunları yaşatma hakları yok. Acilen istifa etmeli yönetim.

İsterse 100 m euro artıya geçelim yine de istifa etmeliler. Bu kadar plansızlık iş bilmezlik olmaz.

Herkese selamlar, ilk mesajımı bir süredir gizlice takip ettiğim bu konuya atmış olayım. Üyeliğim yeni onaylandı :)

Umarım Diagne bir an önce Rusya'ya sürülür de bir daha adını kuşaklar boyunca duymayız. Yerine kalas koysak yokluğunu aratmaz sanıyorum
nkfvas deriz biz

sen de onaylar mısın

Diyelim Falcao gelecek ama Abdürrahim kalacak.

ve ya Falcao gelmeyecek ama Abdürrahim kesin gidecek.

2ci seçenek bana daha olumlu geliyor. Evet, bu rezaletlerin bedeli olarak Abdürrahim'in kellesi.

Monaconun forvet aramamasından belli falcaoyu kesinlikle bırakmayacaklar.abv minibüsçü

Hayret yav. Yorumcu, duyumcu, taraftar, herkes bıktı. Tepki yok tepkiii bizimm taraftarlarda nasıl bir sabır var yahu. Bu bizim yönetim çok şanslı çokkk başka bir taraftar gurubu olacaktı varya en azından şimdiye kadar 50 kere o transfer komitesi değişmişti. Abdül ülkeyi terk etmişti. Uatamdan sıkılmadan bide stada gelip maç seyredip kaçıyor.

Seref denen herif te patladi demek, guya bu saatlerde Falcao bize gelicekti. Nediyim, Allahindan bul.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Şu adamlar bile devre arası gibi kısa bir dönemde transfer edildi. İki aydır Falcao bekliyoruz İbrahimovic transferine döndü
417e33aa211ae1bc415e32a199b3ee6f.webp

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Ekli dosyalar

• IMG_20190828_220015.webp
    IMG_20190828_220015.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 70
Mesela sakatlık sonrası Mark Uth artık Schalke 04'de kadro dışında kaldı lig maçlarında kadroya giremiyor bu sene, biz 2 aydır Falcao peşinde koşacağımıza rest çekip masadan kalksaydık keşke. Mark Uth'u kiralayalım 1 sene Diagne ile birlikte gayet iyi götürürler forvet hattını

Falcao dünya üzerindeki son forvet gibi yapıştık kaldık gelmiyor işte adam daha hala neyi bekliyoruz ki ? Donk-Linnes-Yunus gibi oyunculardan birisini satıp FFP kriterlerine artıya geçmeye bakalım sonra Mark Uth'u kiralayıp kapatalım transfer dönemini

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Nzonzi
Belhanda-Seri
Feghouli-M.Uth-Babel

Hiç kötü değil devre arasında da Mariano&Nagatomo ikilisini elden çıkarıp beklerimizi değiştirebilirsek bu kadro işimizi görür ...

Sakatlik yüzünden 4 ay sahadan uzak kaldi. 2. Takimda bile ilk macinda tüm maci oynatmamislar. Belki daha 100% de degildir diye olabilir.

Seri Nzonzi transferlerine Şükrü Hanedar ve menejer Özgür Korutürk baktı.

Neden forvet transferini Abdürrahim Albayrak yapmaya çalışıyor ? :mad::mad:

Transfer kapanana kadar Hoca'nın istediği yerlere en kral transferler yapılsa, gidecek oyuncular rekor ücretlere satılsa bile ben Hoca'nın Apo'yu transfer işinden uzaklaştırıp başkandan göreve başka birini getirmesini isteyeceğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt