Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ffp den kurtulmak için şu yapılamaz mı?

abdülrahim albayrak ve monaco başkanı monte carlo da pokere otururlar..

a.albayrak masaya 5 milyon sürer

eli iyi olduğu halde bilerek kaybeder..

monaco başkanı da 5 milyon kazanmış olur..

pokerde ödenen para ffpye girmiyor sonuçta:)
5 milyonu vermek için pokere ne gerek var kardeş? :asd:

ffp den kurtulmak için şu yapılamaz mı?

abdülrahim albayrak ve monaco başkanı monte carlo da pokere otururlar..

a.albayrak masaya 5 milyon sürer

eli iyi olduğu halde bilerek kaybeder..

monaco başkanı da 5 milyon kazanmış olur..

pokerde ödenen para ffpye girmiyor sonuçta:)

maxresdefault.jpg

AS Monaco ve Oleg Petrov nihayet Galatasaray'daki Radamel Falcao'yu (33) bırakabildiler. Saldırganın ilk hedefleri bu nedenle Monako yönünde haklı olabilirdi. Petrov, zaten Kolombiyalı bir halefi arıyor.

lequipe

Bu albayrak ne Isle ugrasiyor, nasil zengin oldu? Cok merak ediyorum, birde kumar oynayan adamin gozu donerse takimini bile satar. Asla bir kumarbaza guvenmeyeceksin, gerekirse kendini bile satar.

Albayrak gercek bir kumarbaz, 99% falan gibi aciklamalar ne kardesim.

Ben en çok geçtiğimiz sezon içinde söyledikleri:
"Transfer hazırlıklarını yaptık, listemiz belli, şimdiden çalışıyoruz vb. söylemlere kızıyorum.
Ulan madem hazırdınız transferin son günlerine nasıl bu kadar eksikle girebiliyorsun?
FFP varsa var. Bu yeni çıkan birşey değil. Oyuncu satamıyorsan ayağını yorganına göre uzatacaksın veya oyuncuyu bir şekilde satacaksın. Sen GALATASARAY yöneticisisin. Dünya üzerinde onmilyonlarca taraftarı olan köklü bir camiayı temsil ediyorsun. Falcao da olsa feriştahı da olsa gerekirse çekeceksin resti, cebindeki alternatif oyuncuyu bitireceksin anında.
Taraftar da eskisi gibi Yıldız beklentisinde değil. 2-3 adı duyulmamış uygun fiyatlı scout transferi yapsan bile kimse bir şey söylemez.

bunu bende düşündüm.. aslında yalvaracağımıza masadan çekiliyoruz deriz.. 1 sene sonra bedava alacaz nasıl olsa deyip artık tok alıcıyı oynamalıyız
Monaco nun istediği de zaten bu. para değildi ki dertleri onlara 3 5 gelse ne olur sanki amaç falcao yu 1 yıl daha oynatabilmekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt