Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.178
- 20.350
- 2.973
Troll yapılıyor.Mülleri kim çıkardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Troll yapılıyor.Mülleri kim çıkardı
Yoksa Lequipe gaz mı verdi ? En azından Sky Italia verseydiŞu ana kadar ali naci seten falan iş bitti demeliydi yaw niye ses yok hiçbirinden bugünde mi gelmiyor KAP
Kap bugün gelmeyebilir tamamen kişisel tahmin %60 gelmez ama Ali Naci ve Seten garantici bizimkiler bi varsın otursun konuşsunlar haber uçururlar zatenŞu ana kadar ali naci seten falan iş bitti demeliydi yaw niye ses yok hiçbirinden bugünde mi gelmiyor KAP
bastonla yürüyo

Güzel grupBvbliler zor grup istiyoruz diyorlar. Dedikleri grup da su :
Lpool
Bvb
Valencia/İnter
GALATASARAY
Abv lan
@Emrah YıldırımRenktaşlar ben yeni üye sayılırım. Dikkatimi birşey çekti...
Her 2-3 mesajda bir farklı admin yada moderatöre rastlıyorum. Buranın %35-40'ı ya admin ya moderatör herhalde. Tahminen ben ne zaman olurum?![]()
100 avro karşılığında 1 aylık mod sistemimiz bulunmaktadırRenktaşlar ben yeni üye sayılırım. Dikkatimi birşey çekti...
Her 2-3 mesajda bir farklı admin yada moderatöre rastlıyorum. Buranın %35-40'ı ya admin ya moderatör herhalde. Tahminen ben ne zaman olurum?![]()
Kendi kendilerine takılıyorlar öyle. Elleme boşver.Renktaşlar ben yeni üye sayılırım. Dikkatimi birşey çekti...
Ya bırak bize mülleri savunmayın çöpün teki jimmy varkenAramızda müllere çöp , iş yapmaz diyen adamlar var.. hayır zaten bize de geleceğinden değilde ,eğer fenere gitse fener şampiyon hüüü biz niye almadık diye sezon sonu sampiyonlugumuza kadar aglayacaklarina da kalıbımı basarım.. biraz mantık yahu.. birazcik bakın..
50 avro farkla "keyfime göre adam banlama" seçeneği mevcut mu?100 avro karşılığında 1 aylık mod sistemimiz bulunmaktadır
iletişim bilgileri için
@Keramettin TANRIVERDİ
@Danyal Artemis
kendisine ulaşmanız biraz süre alacaktır ama olsun
yaştan değildaha 31 yasindaymis
riske deger
350 avro karşılığında evet50 avro farkla "keyfime göre adam banlama" seçeneği mevcut mu?