Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.

Bu arada lütfen küsün ya gelmeyin ülkeye, ülkeye yazın geliyorsunuz yapmadığını çomarlık kalmıyor. Almanya'da yiyemiyeceğiniz bokları elinizde para var sanınca Türkiye'de yemeye kalkışıyorsunuz sonra götünüz üstüne oturuyorsunuz.
Peki bu genelleme neden

Tüm Avrupa harbiden bize kafayı takmış. Kolay lokma olarak gördükleri son zamanda vurup geçmiştik hepsine, umarım yine öyle olur.
iyide avrupa kolay lokmadan değil olabilece en zor gruplar olarak konuşuyor bunu nerden çıkardınız kolay lokma konusunu

tüm avrupa 4. torbada Gala gelmesin diyor. Yada bazıları en zor grup adı altında gruplar yapıyor gala diyor

Denizliyi konyayı yenemişsin .. ligin dibine gittik normal tabi..
Mal mal oyunu sadece biz değil cümle alem gördü..
bende dibine kadar eleştiriyorum ama adamlar gala diyince saygı duyuyor herkes biliyor ve korkuyor. Umarım hakkını veririz bu sene avrupanın. yoksa bu oyun plansızlıgı ıle ısımız zor farkındayım. Ama ciddi saygı gosterıyorlar bıze

@Emir Sato

1567081960531.webp

Artık haber değil oyuncunun gelmesi gerekiyor haber çıkacak vakit kaldı da benim mi haberim yok
Tamam ben de onu diyorum ya hepimiz KAP bekliyoruz
Haber çıktı çıkacağı kadar
Ama KAP gelip gelmeyeceğini neye göre değerlendiriyorsunuz anlamadım
Nzonzi transferinde felan max 30 dk önce muhabirler haber vermişti KAP gelecek diye
Bekleyelim.

Beşiktaş, Arsenal forması giyen Mısırlı önlibero Mohamed Elneny'nin 1 yıllığına kiralanması konusunda hem kulübü hem de oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. (TRT Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt