Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm niye gidiyorsun falcao ile görüsüyorsun bugün. bu nasil bir sacmalik. niye direk yöneticilerine gitmiyorsun???
olmadi diye tesekkür mü ettin adama

Apo tepkilerden dolayı eşşekten duşmüşe dönmüş.suratı sirke satıyordu
Haketti maketti ama bu kadar eziyeti kim çekerdi acaba? Galatasaraylılığını biliyoruz bağırıyoruz çağırıyoruz sonuna kadar da hakediyor tepkileri ama o da şunu bilsin bu saçmalığı başka bir adam yapsa 2 gün o koltukta oturamazdı. Herkes Galatasaray sevgisini bildiği için sadece bağırmakla yetiniyor. Bir babanın çocuğuna bağırdığı gibi. Uğraşıyorsun cebinden veriyosun vs ama olmuyorsa zorlama otur koltuğa takip et be abim yönetici olarak profesyoneller uğraşsın.

IMG_20190829_213953.webp

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Ultraslanda yönetime tepki olmasın diye maç öncesi çıkıp ilerleyen günlerde güzel haberler alacağımıza eminiz diye açıklama yapsın. Yönetimin maşasısınız dendiğinde de siz kimsiniz de Galatasarayın taraftar grubuna laf söylüyorsunuz diye bik bik konuşurlar. Ya satılıksınız ya da ağır beyinsiz işte. yönetim hepinizi ayakta uyutmuş belli ki. Falcaoyu alamayabilirsin birşey demem ama 2 ay tüm camiayı bir adam ile yatıp kaldırır, yüzde 99 içleri rahat etsin dedikten sonra transferin son günü taraftar doyumsuz diyorsan koltuğu da doyumsuz bir başkana devret bir zahmet.ilk geldiğinde taraftar bizi istemezse bir dakika zorla koltukta durmayız diyerek Dursun'a laf atmıştı aklınca ama şimdi görecez bakalım Nizipliyi. staddaki kadrolu elamanlarına güveniyor sanırım ama onların da sesini kesmesini biliriz. Onlar Galatasaraylı ise ben değilim arkadaş. Falcao gelse de gelmese de İnadına her maç yönetim istifa demeyen adam değildir. Elinize yüzünüze bulaştırdığınız Diagne yüzünden taraftarı daha sezon başından kutuplaştırdınız zaten. Yarısı ıslıklıyor diğer yarısı da ıslıklayanları ıslıklıyor.Bu taraftar lisecilere yedirmedi sizi ama defterinizi taraftar dürecek yine bekleyin az daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt