Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derbi maclari ile Sampiyonlar ligi maclarinin baglantasi ne?

Yillardir derbilerin oncesinde, ertesinde Sampiyonlar ligi maclari denk geliyor, bunun herhalde bir sebebi vardir.

Socarim boyle duzene, hafta ici Sampiyonlar ligi maci var diye yine Fener derbisini Cuma gunu oynuyoruz, alin size derbi havasi.

Real La liga da bir halt yapamaz bu sene. Acisinida SL de bizden cikartir Hazard falan.

d481f020404a989d5c0bb9a3b689d4b1.webp
Dpfr_KlW4AACNPv.webp

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

"9 transfer yaptık ve tarftarlar bununla yetinmiyor, yeni transferler istiyorlar."
M. Cengiz

Lan !*#&@#_ amatör.

- AS Santrafor yok (3 ST şart!)

- Yedek 3. Stoper yok (Marcao bile sallanıyor)

- Orta Saha da sakatlık olursa Selçuk giriyor.. nerde orta saha Yedeği ????

Ula bu Falcao Işın hızını keşfetmiş herif bir geliyor bir gidiyor. Bu kadar hızlı gelip gideni hiç görmedim. Her gün gelen Carvalho yu gördüm. Bir türlü gelemeyen piresi gördüm. Ama bu kadar hızlı gelip gidenini görmedim. Bildiğim kadarıyla bir futbolcu bir sezonda 2 kere takım değiştirebiliyordu. 50 kere Galatasaraylı 50 kere Monacolu oldu adam kurallara göre lisans alaması gerekiyor 😌

Ünal başkan iyi hoş Drogba yi Sneijder ı getirdi evet çok büyük katkı sağladılar takıma ama bu klube zarar verdiği gerçeğini değiştirmiyor. Sneijder ı de bedavaya getirmedi yanlış hatırlamıyorsam 7.5 m bonservis odemistik intere.şu an ffp olması falcao yu da almıştık bana kalırsa bir şekilde o 5 milyon ödenirdi bunca olaydan sonra.yönetimi savunmuyorum bu rezillik onların eseri ama şartlar farklı

Bazi yorumlardan utaniyorum ulan. Biz eskiden Milan, Madrid, Arsenal gelsin diye dua ederdik be. Haftalar boyunca Bu takimlara oynayacagimiz için maçin baslama saatine kadar uyumazdik. O dönemler Avrupa Fatihi olduk biz. Su Tür yorumlari yapan taraftar maçlara da gidiyor ya ona yaniyorum.

"9 transfer yaptık ve tarftarlar bununla yetinmiyor, yeni transferler istiyorlar."
M. Cengiz

Lan amatör.

- AS Santrafor yok
- Yedek 3. Stoper yok (Marcao bile sallanıyor)
- Orta Saha da sakatlık olursa Selçuk giriyor.. nerde orta saha Yedek ????

Senin .ötünü kurtaran hocan istiyor taraftardan önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt