Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim bu hafta net birsey olacak dedi. Hatta yarin olmadi diger iki gün

Eeee zaten sen trsnsfer dönemi bitirdin kardo sonuçta yalan değil al sana duyum herşey 03.09.2019 03:00 da netlik kazanacak müsterih olun kaynak vermiyorum ama böyle böyle gerdiler ortalığı laleler sitemim sana değil alayına isyan Yönetim İst........

transfer nöbetinin en güzel günleri, en ateşli günleri başlıyor...

alıştık artık. hatta bi ara son günler bi beklentimiz olmayacak mı acaba dedim ama yok yine saatler dakikalar sayılacak anlaşıldı

ESPN Kolombiya Muhabiri Tito Puccetti: "Ben kesin olarak söylüyorum; Radamel Falcao, Galatasaray’da oynayacak. Falcao bunu kafasına koydu, Galatasaray’da oynamak için hazırlığını yaptı. Türkiye’ye gelip eninde sonunda oynayacağını biliyorum." (Radyospor) https://t.co/muvYFrlBMS

Iyi bir forvet gelmese şampiyonluk zor. Hiç öyle iyi kadro falan girmeyin. Diagne ağır arızalı bir adam, 2 haftada 1 gol attı bu takım. Falcao olmasa bile 20 atabilecek bir adam lazim. Forvet gelmese şampiyon olmayız bence.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simdi oturup gercekleri de konusalim.

Taraftar Diagneyi gereksiz yere simarikca tahrik etmeseydi ve o instagram storysine zorlamasaydi, simdiye 10 milyona gitmisti ve yönetim Falcao icin o 5 milyonu ödemisti.

Kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

2019-08-27 (2).webp

ESPN Kolombiya Muhabiri Tito Puccetti: "Ben kesin olarak söylüyorum; Radamel Falcao, Galatasaray’da oynayacak. Falcao bunu kafasına koydu, Galatasaray’da oynamak için hazırlığını yaptı. Türkiye’ye gelip eninde sonunda oynayacağını biliyorum." (Radyospor) https://t.co/muvYFrlBMS
Zaman belirtmemiş. Belkide seneye gelecek.

Anasını satayım sanki devlet sırrı ya, hiç bir yerden hiç bir şekilde aha net bilgi bu süreç böyle gidiyor şeklinde bilgi alamıyoruz. Yazıklar olsun böyle bir transfer süreci görmedim ömrü hayatımda ya.

rami ve arfa hiç iyi olmadı avrupada da yok şikeciler hüzünlü bir yıl bizi bekliyor gibi :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt