Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşlı ve kaliteli kadroya karşı genç ve yetenekli kadro. Falcao olmadan kalite konusunda eksik kalabiliriz, yani oyun anlamında yetmeyebiliriz. Böylece sadece yaşlı bir kadro olarak kalırız. Yoksa dediğin doğru, kadro kağıt üstünde kariyerli topçular ile dolu.
Ama varya hocam bi sinerji yakalayıp ta takım oturursa ligin içinden gecer bu kadro.
Tabi Falcaoyu gelmiş farzediyorum ve E.Mor var daha.

Belohanda müthiş dönecek ondan ve babıldan gol bekliyorum

bazı tahminlerim var..

savaş stratejilerinin ilk kuralı savaşmadan yenmektir.. kaleyi içerden düşürmektir.
Hocam bunlar o kadar akıllı değildir beyin yok bunlarda. Mal bunlar mal her boklarını yakalıyoruz da ceza veren bi yönetim yok sıkıntı orda. O salaklarda millet yedi sanıyor.

Bugün mutlak suretle kazanmalıyız! KONSANTRASYON...
EDKqmt3W4AMSrpB.webp

al pacinoya yakışıklı diyen bana demesin

belhandayı seven beni sevmesin:)
Al pacino en iyi oyuncu hatta en karizmatik oyuncu bile olabilir, belhandayi sevene evimin kapisi her zaman açık, sevmeyenle de kafede cay icip yemek yerim

Ulan icardi git su monacoya da herifler falcaoyu bize yollasinlar. Bi sana sövmedigimiz kaldi zaten bu sürecte
Icardi galiba her türlü başımıza bela olacak.

Icardi reale gisecek gibi görünüyor.
Ve orda kendini ispatlamak isteyeceği için bize karşı patlama yapabilir.

Belhanda öyle bi adamki, olunca bizi kanser ediyor, olmayınca tüm takım bizi kanser ediyor.

Belhanda mi iyi oynayacak? Anadolu deplasmaninda? Belhanda artik Arena da bile oynamaya tenezzül etmiyor. Kayseri ye bir tur yapayim geleyim diye geciriyordur aklindan. Digerleride oyle. Bize deplasmanlarda oynayacak, kendini ispatlamak isteyen 19-24 arasi genc oyuncular lazim.

Ama şöylede bişi var, onlarda bize baktı mı, kalede Muslera, Fegh, Nz, Seri, forvet Falcao geliyo yedeği gecen senenin gol kralı, Babel var, Belhanda var, diyecekler aha çok sağlam ve tecrübeli kadro diyecekler. Kanatlar da Mariano ve Nag.
Kağıt üstünde bizde öyleyiz de, pratikte sıkıntı büyükkk

kadroya bakıp '' bir sürü bitik var, harcarız bunları'' diyorlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt