Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya az da olsa ümidim vardı bundan,gelen bir topu göğsünde stop edemedi 2 metre önüne sektirdi ya dedim bundan topçu olmaz,Sabri bile önüne indiriyordu.
Yav bu dolap beygirinden 20 küsür santim kısayım, ben bile halı sahada havadan top geldiğinde etrafımda kimse yoksa çok rahat indiriyorum. İbrahimoviçvari şekilde zıplayarak ayağımla indirmişliğimde var. Öyle müthiş top oynamam ha. Halısahanın ''Adam yok la gel işte'' denilen adamlarındanım.

Yani anlamıyorum, bomboşsun arkadaş, sana doğru habadan top geliyor, 193 boyun var ve sen o topu indiremiyorsun. Büyük meziyet gerçekten büyük meziyet.

Arkadaş bu şikecileri, nasıl yalıyorlar nasıl yalıyorlar, öyle böyle değil. Lan tiksindim, iğrendim yahu. Ramiyi yalıyorlar şuan turp gibi, hertarafına bakıldı, kulağına eline koluna zart zurt herbiyerine.
Ulan andavallar beynine bi baktırın varmı yokmu. Şimdide Gustavoyu yalıyorlar.
Trabzon macına cıkarlarmış zart zurt. Hamsiler şunlara güzelce bi yerleştirsinlerde, ufaktan gazları kaçsa.

Doğru dürüst bir açıklama yapılmadıkça bu transfer sürecinden hem teknik heyet hem de yönetim birlikte sorumludur. Aynı hataları yaparak çok şaşırttılar bu kez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğru dürüst bir açıklama yapılmadıkça bu transfer sürecinden hem teknik heyet hem de yönetim birlikte sorumludur. Aynı hataları yaparak çok şaşırttılar bu kez.

Bu kadar fazla sans verilmis baska gs yonetimi var midir acaba

Dalbert falan çok çok zor işler. Nagatomo gidecek de Dalbert gelecek de ölme eşşeğim ölme...

Sportif açıdan hoca sayesinde başarılılar. Temsil yönünden berbatlar. Ama mali açıdan iyiler.

Mali acidan iyi olmak zorundalar ffp yuzunden ve zaten cl geliri geliyor

Ffp kalksin da gorelim kimlere ne paralar gomecekler

bariyer.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt