Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru ve fernando'yu elde tutsak diagne'yi satıp falcao'yu alsak işlem tamamdı.

Değişim dediğimiz olay böyle olmasaydı keşke.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle katılmıyorum orta saha değişimimiz kağıt üzerinde muazzam oldu tek sorun seri kendini henüz bulamadı ayrıca Nzonzinin de ilk maçıydı.. Ben babelin kötü oynadığını düşünmüyorum onyekuru hakkında mart ayına kadar yazılanlara açın bir bakın derim konya gibi kapanan takımlara karşı çok vasattı...
Herşeyi geçtim cagne yerine falcao gelmiş olsaydı mevcut 2 maçtan net 6 puanla ayrılmıştık..

Tost tarifi lazim
22745.webp

Mitroglou, Hollanda basınına konuştu; “Galatasaray ile bir rüya yaşadım. Bu sezona iyi başlamadılar ama ben arkadaşlarıma ve hocama güveniyorum. Yine şampiyon oluruz.”
bu adam hem topculuk olarak hemde karakter olarak diagne denen gevsegi 10 kere cebinden cikarir. adama gülmüyor diye sövdüler resmen. keske miroglu yerine diagne gitseydi.

En sinir oldugum nokta şu

Bunlar kendilerini başarılı sayıyor.sorsan taraftar transfer arsizi.gecen sene üç kupa aldık.

İkisini Akhisar'dan aldık.birini 69 puanla basaksehirden.avrupa hiç oldu malliklarina

Hem sağ hem sol bek oynayan, konya macında selcuk yerine orta sahaya alabilecegin, yedek kaldıgında sorun cıkarmayan Linnes'i 4 milyona satmak büyük enayilik olur. Yaparlar mı yaparlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt