Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Marcao denen elemanın durumu ne olacak? Kampa geldiğinden beri aşırı lakayıt. Lig başlamadan önce bu bilerek kırmızı kart görür başımıza iş açar demiştim. Fakat ilk maçtan yapacağını tahmin edemedim. Ben kesinlikle tesadüfen kırmızı aldığını düşünmüyorum. Bir sıkıntısı var ama ne acaba.

Hoca herhalde yarın öbür gün bir açıklama yaparlar demişti 2 gün geçti tık yok.

Şaka gibi hiç gelişme yok mu ????

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkay Özcan nasıl oyuncu?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Marcao denen elemanın durumu ne olacak? Kampa geldiğinden beri aşırı lakayıt. Lig başlamadan önce bu bilerek kırmızı kart görür başımıza iş açar demiştim. Fakat ilk maçtan yapacağını tahmin edemedim. Ben kesinlikle tesadüfen kırmızı aldığını düşünmüyorum. Bir sıkıntısı var ama ne acaba.
Arog'daki gibi bu arkadaşın sıkıntısı ne acaba

En son böyle ölüm sessizligi forvet alamadıgımız zaman olmuştu hayırlısı bakalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Marcao denen elemanın durumu ne olacak? Kampa geldiğinden beri aşırı lakayıt. Lig başlamadan önce bu bilerek kırmızı kart görür başımıza iş açar demiştim. Fakat ilk maçtan yapacağını tahmin edememiştim. Ben kesinlikle tesadüfen kırmızı aldığını düşünmüyorum. Bir sıkıntısı var ama ne acaba.
Ya transfer teklifi aldı aklı karıştı.
Ya da şener,babel,jimmy gibi yaşlı ve bitik oyuncuların ondan daha fazla maaş aldığını düşünüyor bu sebeple sorun ediyor olabilir.
Bu şekilde düşünüyorsa bence kesinlikle haklı.Çünkü sen gelip takımın defansını toparlamişsin ve şampiyonlukta katkı saglamişsin ancak böyle yeteneksizlerin senden daha fazla para kazanması insanin zoruna gider.

Transfer açıklaması yapmaktan bile kaçıyorlar hocaya yüklüyorlar hoca hiç sevmez transfer konuşmayı

Ya da şener,babel,jimmy gibi yaşlı ve bitik oyuncuların ondan daha fazla maaş aldığını düşünüyor bu sebeple sorun ediyor olabilir.
Bu şekilde düşünüyorsa bence kesinlikle haklı.Çünkü sen gelip takımın defansını toparlamişsin ve şampiyonlukta katkı saglamişsin ancak böyle yeteneksizlerin senden daha fazla para kazanması insanin zoruna gider.

Bence de yıllık ücretini sorun yapıyor. 3. sağ bek Şener 1 milyon alıyor sanırım. Adam haksız sayılmaz ama bu şekilde takımı satarak memnuniyetsizliğini dile getiremezsin. Luyindama çıkıp aslan gibi oynuyor. Hocanın da eli kolu bağlı yedeği yok çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt