Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcaonun gelmesı yada gelmemesı kac kısıye suprız olacak ?

Bugun acıklansa bıle heyecanının pazarlama avrantajının ıcıne ettık. Konya macına gelse 20 bın falan urun satılırdı en az. Gercı konya macında forma bulamadık M beden tebrık edıyorum yonetımı

ulan taraftarlik iste insan yinede bunca kolpadan sonra ümitleniyor. bahrinin kulübe baglantilari var. bu da kolpa cikarsa tamamen ümidi kesecegim.

Bahri havadır için içimizdeki irlandalı benzetmesi yapsak yeridir ama görelim bakalım neler olucak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erdoğan Arıkan: "Falcao konusunda Bahri Havadır'ın kulüp içerisinden aldığı bilgi şu şekilde; Bu akşam olumlu ya da olumsuz bir açıklama bekleniyor. Açıklama büyük ihtimalle olumlu olacak." (TRT Spor)

Haber dogrudur.zaten surpriz degil. Hocada 1 2 güne olumlu veya olumsuz bir aciklama olacak dedi.

Erdoğan Arıkan: "Falcao konusunda Bahri Havadır'ın kulüp içerisinden aldığı bilgi şu şekilde; Bu akşam olumlu ya da olumsuz bir açıklama bekleniyor. Açıklama büyük ihtimalle olumlu olacak." (TRT Spor)
Bu akşam belli olacağı doğru çünkü hoca bunlara 2 gün süre verdi. Olumlu olacağını alt tarftaki oturma organından uydurmuştur muhtemeln. Olumlu çıkarsa haberi ilk ben verdim havasını atmak için.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao transferi olmadı olumsuz sonuçlandı desinler de ben razıyım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt