Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahri pek sallamaz, gecen herkes Seten dahil Alan tamam demisken Pato ve Alan imkansiz demisti.

Hoca zaten maçtan sonra bugün yada öbürgün belli olur demişti bence bugün olumlu veya olumsuz bir açıklama gelir.

İstesek te istemesek te yönetim Falcaoyu almak zorunda.

- Geri dönüşü olmayan bir yola girdiler, transfer olmazsa Galatasaray taraftarı onlara güle güle der
- Seçime gitmek için Falcaoyu almak şart
- Geçmişteki olumsuz transferleri tekrarlamamak için Falcaoyu almak şart

Zaten 5 gün kaldı transfer döneminin bitmesine bir açıklama mecbur gelecek 5 gün içinde.

Torba: Paris Saint-Germain

2. Torba: Real Madrid

3. Torba: Inter

4. Torba: Galatasaray

Fransız basınına göre

Düşünsenize görüşmelere başladı diye açıklama geliyor ama medyada başka haber yok. Kesin gelecek diye bir şey yok sabır diye duyumlar geliyor. Kanser gibi olur son bir kaç gün.

Bence bugun olumsuz bi sekilde aciklanir aciklanirsa ben bu transferin gerceklescegini dusunmuyorum. Bu tarz haberler gorunce kufur edip yav he he diyip geciyorm boku cikti artik sokarim falcaosunada monacosunada. Kimsenin falcao bekledigi yoktu kendi kendilerine buyuttuler bu isi bizi beklentiye soktular normal bi forvet gelse biz okeydik zaten.

Ya olumsuz sonuçlanacak ya da yüksek maliyetle alırlar. Alınırsa olumsuz hava dağılır ama

Bahri Havadır %80 %90 olumlu olmasını bekliyormus aksam.%10 luk kesintiyi neye göre yaptı acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt