Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri açıklaması

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1566906052206.webp
1566906072414.webp

1566906107140.webp

işin ilginç tarafı forvet olarak kadroda sadece Diagne var, Kostas da satıldı.
yani öyle böyle muhtaç durumdayız bu karaktersize.

Herkese iyi nöbetler.
Haftasonu maçtan sonra ruh sağlığımı korumak için biraz uzak kaldım.
Gelişme var mı , forvet , orta saha ,bek , hiç takip etmedim

Acaba wanda icardiye presmi yapsak come to galatasaray diye

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Inter bizi elek eder bence Real Madrid e belki direniriz Psg de rahatlıkla yener gibi. Kısacası 3. bile olamayız.
Bütçeler arasında büyük fark var makas çok açıldı gerçekten geçen seneki gibi bir grup çıkarsa ancak şansımız olur yoksa ortalama bir grupta en iyi yapacağımız 3.olmak olur o da çok zor ffp bitene kadar şampiyon olmaya devam etmeliyiz ligi boşlamamak lazım yani avrupa uğruna

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yönetim miladını doldurdu Falcao transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyecek olması ben çok alakadar etmiyor. Ben artık her tranfer döneminde hüsran yaşamaktan her 6 ayda bir forvetin arkasından nöbet tutmaktan sürekli olumsuz sonuçlanmasından bıktım usandım

Abdürrahim Albayrak'ın kişisel egoları yüzünden transferleri eline yüzüne bulaştırabileceği bir kurum değil bu Galatasaray'da kalmak istiyorsan başarılı olmak zorundasın

Bugün Falcao olmuyor diye açıklama gelir, kiralık forvet arayışına gideriz b,c, d, gibi planlar tutmaz son gün Göksel gümüşdağa yalvar yakar mevlüt ü alırız

Bir yönetim nasıl zirvedeyken kendini en dibe sürükler bu süreçte bunu görmüş olduk. Falcao açıklansa dahi güvensizlik sürecek yönetime karşı. 1 değil 2 değil yalanlar atarak ilerliyorlar

Falcao transferiyle bir nebze güvensizliği giderirler. Ffp dir, dünya yıldızı alıyoruz kolay değil vs vs diyerek zorluklara dem vururlar. Falcao alınmazsa yönetime karşı bölünmeler başlar. Facia olur

Herkese iyi nöbetler.
Haftasonu maçtan sonra ruh sağlığımı korumak için biraz uzak kaldım.
Gelişme var mı , forvet , orta saha ,bek , hiç takip etmedim
Daha az önce haber çıktı
Bahri havadır güya kulüpten haber almış bu akşam olumlu olumsuz Falcao meselesi belli olacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt