Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
44 yaşından gün almış olsa gerek

Sallayin Falcao'yu tek gercek var o da SEYDOU DOUMBIA...

seydou-doumbia-roma-football-free-stock-photos-images-hd-wallpaper.jpg

Süreç devam ediyor diye açıklama gelir ancak

Albayrak’a fazla yüklenmeyin derim...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray SK : Futbol A takımımız için yürütülen transfer çalışmaları neticesinde Falcao .... Zarate ve kulübü ile olan görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştır. Transfer sezonunun sonuna kadar gerekli eksiklikler için çalışmalar sürmektedir. Gelişmeleri sadece resmi hesaplardan takip etmenizi rica ederiz.

Akşam açıklama gelirse bu şekilde olacaktır.

Daha önce de paylaştığım mainz forması giyen Ahmet Gürleyen transferi mutlu sonla bitti.Hayirli olsun.

Ahmet denizci yazmış tweet

Ali Naci hariç (Rodop dahil) hiç bir Galatasaray muhabirine bu dönemde itibar etmiyorum.

şaka gibi uçurumdan sallanan ve düşüp paramparça olup tarihe karışacak olan şikecilerin kolundan çekip hayata döndürdük ve muhtemelen şampiyon yaptık ben bundan sonra bayern juventus modeline bürünebileceğimizi kesinlikle düşünmüyorum

Hoca da yalnız maçtan sonra yönetime iyi geçirdi,keşke elimizde olsaydı da denizli maçından itibaren falcao ile birlikte oynasaydık dedi. Lige forvetsiz başlamak en fazla onu sinirlendirmiştir eminim. Şu 2 maçta falcao olsa ne değişirdi diyor herkes ama adam 1 tane gol vuruşu yapar maçı getirir sana,öyle bir oyuncu,sıradan bir adam almıyorsun galibiyette en etkili bölgeye dünyada hala bitiricilikte top 5 de olan birini alıyorsun. Şu kaybedilen 5 puanda en büyük pay yönetimin.

şaka gibi uçurumdan sallanan ve düşüp paramparça olup tarihe karışacak olan şikecilerin kolundan çekip hayata döndürdük ve muhtemelen şampiyon yaptık ben bundan sonra bayern juventus modeline bürünebileceğimizi kesinlikle düşünmüyorum

Münih, Psg, Juventus olmak bizim ligimizde mümkün değil. Olamayız, oldurmazlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt