Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim miladını doldurdu Falcao transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyecek olması ben çok alakadar etmiyor. Ben artık her tranfer döneminde hüsran yaşamaktan her 6 ayda bir forvetin arkasından nöbet tutmaktan sürekli olumsuz sonuçlanmasından bıktım usandım

Abdürrahim Albayrak'ın kişisel egoları yüzünden transferleri eline yüzüne bulaştırabileceği bir kurum değil bu Galatasaray'da kalmak istiyorsan başarılı olmak zorundasın

öncelikle milat değil renktaş miadını doldurdu :)

Yönetimin hataları çok ama biraz da FFP elimizi kolumuzu bağladı... Cagneyi satıp da adam gibi bir forvet bakamıyoruz bedavaya alacağız diye falcaoyla fazla zaman geçirdik..Zamanında çıkıp deselerdi ki falcao olmuyor bonservis istiyorlar alternatiflere yöneleceğiz taraftar bu kadar alevlenmezdi.. Transferin bitimine 1 hafta kalmış falcaonun olmayacağı yeni anlaşılıyor bu saatten sonra bedava forvet kimi bulacağız ki ? Sturridgei bari biz alaydık ya gitti güzelim adama trabzona son sezon doğru dürüst sakatlığı da olmadı..

şaka gibi uçurumdan sallanan ve düşüp paramparça olup tarihe karışacak olan şikecilerin kolundan çekip hayata döndürdük ve muhtemelen şampiyon yaptık ben bundan sonra bayern juventus modeline bürünebileceğimizi kesinlikle düşünmüyorum
Adamlar bu hafta trabzon ile 6 haftada bizimle arenada oynayacak. Rüzgarları dinecek . Ilk haftalardan sampiyon nasil belli oluyor?
Diyelim fb arenaya 5 puan farkla geldi biz yendik 2 oldu

Sampiyon mu oldular?

Adamlar bu hafta trabzon ile 6 haftada bizimle arenada oynayacak. Rüzgarları dinecek . Ilk haftalardan sampiyon nasil belli oluyor?
Diyelim fb arenaya 5 puan farkla geldi biz yendik 2 oldu

Sampiyon mu oldular?
feneri en son ne zaman yendik biz? ne yazikki son dönemlerde derbilerde mala bagliyoruz.

1566907807169.webp

Bitiriciliği üst düzey bi forvet olmadığı müddetçe bu lig kahır gibi gelecek..

2 haftada Diagne 4..5 kaçırdı.. Falcao gelmiş olsaydı Denizli de 2 Konya maçında en az 1 sallamıştı..

Bitirin arkadaş şu transferi artık.. daha stoperi var ortasahası var

Linç edildikten sonra Gs muhabirlerinden hiç ses seda yok galiba falcao konusunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt