Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.535
- 5.661
- 1.958
Bugün açıklama geleceği hakkında bi duyum mu var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne 3.sü şu grupta gol bile atamayız.Inter bizi elek eder bence Real Madrid e belki direniriz Psg de rahatlıkla yener gibi. Kısacası 3. bile olamayız.
sadece falcaonun geleceğini bilemedi ama apo bile bilemedi o yüzden sorun yok
Şimdi mi dediAli nacide falcao konusunda arkanıza yaslanın dedi bekliyoruz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Umarım yetişir o zamana kadarYanliş bilgi
UEFA Deadline = 02/09/2019
Şeref Aydın bildi bilemedi meselesi değil de Abdürrahim bile yalan duyum veriyoremre morun geliş günü hariç neyi bildi ota b.ka her adam için smile yaptı sadece boşa yüceltmeyin yahu eskiden biliyormuş şimdi kesilmiş işte haber kaynakları çok belli..
Nerede dedi bir twitini görmedim.Ali nacide falcao konusunda arkanıza yaslanın dedi bekliyoruz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erdoğan Arıkan : Falcao konusunda Bahri Havadır'ın kulüp içerisinden aldığı bilgi şu şekilde; Bu akşam olumlu ya da olumsuz bir açıklama bekleniyor. Açıklama büyük ihtimalle olumlu olacak.Bugün açıklama geleceği hakkında bi duyum mu var?
Şeref Aydın bildi bilemedi meselesi değil de Abdürrahim bile yalan duyum veriyor
Şampiyon mu yaptıkşaka gibi uçurumdan sallanan ve düşüp paramparça olup tarihe karışacak olan şikecilerin kolundan çekip hayata döndürdük ve muhtemelen şampiyon yaptık ben bundan sonra bayern juventus modeline bürünebileceğimizi kesinlikle düşünmüyorum
Elmander in koşusu güzel ama melo da hey Elmander diye bağırıp eliyle orta sahada koş işareti yapıyor götü yiyen koşmasın
O da 2.yarının başında Belhanda sene sonu için gitti dedi ama kaldı.
31 ağustostu 29a düştü var mı azaltan2 gün sonra UEFA'ya kadro bildirmek zorundayız halen Falcao gelmedi.....