Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMG_2434.webp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şeref Aydın bildi bilemedi meselesi değil de Abdürrahim bile yalan duyum veriyor

abdürrahim başkanı çok severim ama maalesef en büyük kolpa onda geçen yıl ki forvet maceramızdan sonra ben başkanın transferle ilgili söylemlerini ciddiye almıyorum..

Ayrıca şeref neyi bildi sorumu yineliyorum birşey bilecek de güveneceksin değil mi adam fii tarihinde culionun gelişini bilmiş şunun gidişini bilmiş bunlar birşey ifade etmiyor maalesef .. Ekşide falan yazdıklarını hiç söylemiyorum orada full kolpa haberleri var ama bu dönem forumda yazdıklarının da bir tutarlılığı yok şimdiye kadar

Fenerin bize göre tek artısı aç oluşları ve junior azizin soyisiminden mütevellit medyada oluşturacağı baskı

Falcao gelmese dahi iki takımın kadrolarını birebir değiştirelim deseler kim kabul eder?

Bu fenerliler nasıl çekmiş 5 sene bu eziyeti ?biz 2 hafta galip gelemedik bütün dünyamız değişti yav eve bile gidesim yok tv bile izlenmiyor olumsuz yorum dinleyip moral bozulmasın diye.
Değerli renkdaşım, 19 yaşına gelene dek tek bir lig şampiyonluğu yaşayamadığım halde, bir an bile Galatasaray'lı olmaktan vazgeçmedim.

Galatasaray'a gönül vermemde efsanelerimiz Baba Gündüz ve Metin Oktay kadar Yalçın Granit ve Fatih Terim'in de büyük rolü vardır (ki malum Fatih Terim de Galatasaray'ımızda hiç lig şampiyonluğu yaşamamıştır.).

Düşünsenize, spora ve özellikle futbola ilk ilgi duyduğunuz çocukluk yıllarınızda sürekli olarak ismini anmak istemediğim karşı yakanın takımı ile Karadeniz ekibi şampiyonluklar için çekişiyor, biri olmazsa diğeri şampiyon oluyor.

O dönem başarıya teslim olmuş eş-dost akraba tayfası da malum takımların taraftarı olmanız için baskı uyguluyor, çocuksunuz ve o halinizle Galatasaray'lı olmak için direniyorsunuz, zor yıllardı vesselam.

Fakat, şükür ki, o sabrımız bize Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Yarı Final ve sonrasında da UEFA Kupası ile Super Kupa şampiyonluğunu nasip etti.

Yalan yok, çocukluğumda şampiyonluk sayıları bizden fazla olduğu için taraftar sayısı olarak da önümüzdelerdi, basın zaten bütünüyle ellerindeydi.

Şu anda sosyal medya dahil her mecrada bariz bir şekilde önlerindeyiz, bu da onları çok sinirlendiriyor, e tabi geriye düşmek kolay değil.

Neyse, konuyu dağıtıp başınızı daha fazla ağrıtmayayım.

Galatasay'lı olmak herşeyden önce çok büyük bir ayrıcalıktır, sabrınızdan hiç vazgeçmeyin lütfen.

Fatih Terim Hocamızın da sık sık vurguladığı üzere, "bazıları ile benzer başarılarımız yok, rütbelerimiz de farklı".

Saygılarımla.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt