Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgi almak isteyen açsın yayının kaydını izlesin kimsenin uşağı yok bir yerimizden uydurmuyoruz

uşaklık değil mesele buraya bir bilgi atılıyorsa kaynağı da belirtilmek zorunda forumun kuralı bu.. Yayında diyor demen yeterliydi zaten 50 kişi r yaptı yazmış hiçkimse belirtmemiş nerede ne zaman dendiğini..

Acil biri şu inşaattaki eve gidip işçileri falan sıkıştırsın bu işi taraftar çözecek yine belli oldu

Olumlu bir açıklama yapıyorlar insanı beklentiye sokuyorlar böyle olunca insanlar oturup onun yayını izliyor ohh gelsin reytingler programın içerisinde de kivirmalar başlıyor sonra da ben öyle bir şey demedim programda da söyledim bugün açıklama gelmez diyip işin içinden çıkıyorlar .eğer gerçekten programda geri yapmışsa olay bu onlar zeki millet salak zaten

Bahri trt spordaki programda r yapti, bütün yönetim büyük ugras veriyormusda önümüzdeki günlerde aciklanabilirmis felan filan

RB Leipzig, Roma'nın 23 yaşındaki santrfor oyuncusu Patrick Schick'i 30 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralamaya yakın.

(Calciomercato) https://t.co/nCPlnTaReN

Beyler Uefa/ffp diye ağlamanın lüzumu yok. Geçen sene fransaya gidip mitroğluyu alana kadar crivelliyi 3 milyona alabilirdin bugün yine satmak istesen en kötü aldığın paraya çıkarırdın. Bir sürü imkan vardı. Millet hayvan gibi potansiyel kovalıyor ffp varsa sende parayı Scout ağına yatırıp rn düşük maliyetle oyuncu alıp aradaki farkı kapatsaydın.

Diagne
babel belhoş feghoulı
seri nzonzi
yuto marcao luyi mariano
muslera

İte kaka şampiyon kadro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt