Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazım sangareyi niye almadik biz hem genç hem ucuz hem Türk Bülent hoca dan bilgi almiyir mu bizim klüp Okan hocadan mesela Vedat muric sorulurdu nasıl diye ben anlamıyorum nasıl transfer komitesi var bu arada doukara çok çok iyi goller atmış geçen sene

Acaba taraftar çok baskı yaptı o yüzden para istediler falan derler mi?

Ayrıca 2 gündür çok maliyet haberi çıkıyor yok menajer için 3.5 kulüp için 5 falan.Ben bunların taraftarın gazını almak için olduğunu dusunuyorum.

Ali Naci sabah falcao olmazsa diaby demişti muhtemelen falcao yattı ama aciklayamiyorlar.

Tahmin yürüttüm inşallah yanilirim

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nazım sangareyi niye almadik biz hem genç hem ucuz hem Türk Bülent hoca dan bilgi almiyir mu bizim klüp Okan hocadan mesela Vedat muric sorulurdu nasıl diye ben anlamıyorum nasıl transfer komitesi var bu arada doukara çok çok iyi goller atmış geçen sene

sağ bekte 3 tane oyuncu var ya

Forvet alamadık bari sol beki değiştirelim. Dalbert'i kiralamaz mı İnter ?

Biz araya girip Belhanda yerine Ben Arfa ve Falcaoyu alalım, psikolojik üstünlük ile. Nagatomoyu satabilirsek Dalbert süper olur

Birisi suraya bir 'olacagi yok ama insan bekliyor iste' amcanin fotografini biraksin ya. Tam Falcao'luk.

Yüzde 99 dedikleri an bu transfer yattı. Nedense hep o yüzde 1'lik kısım gerçekleşiyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt